سه شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۸

سفر وزير علوم به فسا

دكتر منصور غلامي ، وزير علوم، تحقيقات و فناوري در سفر به شهرستان فسا ، 2 طرح دانشگاهي را افتتاح كرد.
كتابخانه و خانه فرهنگ علامه دهخدا در دانشگاه فسا يكي از اين طرح ها بود كه با هزار و 700 مترمربع زيربنا و با اعتبار 25 ميليارد ريال راه اندازي شد.
همچنين مركز رشد واحدهاي فناور دانشگاه فسا نيز به دست وزير علوم گشايش يافت.
اين مركز رشد زيرمجموعه پارك علم وفناوري استان فارس است و بالغ بر 10 تيم فناور در آن استقرار دارد.
دكتر غلامي در جمع دانشگاهيان دانشگاه فسا گفت : مشتري جدي پشت در دانشگاه ها نداشته ايم و هر سازمان و نهادي كه به دانشگاه سفارش داده و دانشگاه انجام نداده ، اعلام كند.
وي با طرح اين پرسش كه '' صنعت ما تا چه ميزان آمادگي و ظرفيت ورود به عرصه هاي جديد و بهره گيري از دانش روز را دارد ؟ '' خاطر نشان كرد : الگوي توسعه اقتصادي و اجتماعي ما توان كافي براي بهره گيري مناسب از دانش دانشگاهيان را ندارد.
وزير علوم ، تحقيقات و فناوري با بيان اينكه توصيه مقام معظم رهبري آن است كه نگذاريد رشد علمي كشور متوقف شود و يا شتاب آن كاهش يابد ؛خاطر نشان كرد : رشد علمي با توجه به علم جهان سنجيده مي شود و بر اين اساس دانشگاه ها بايد تلاش نمايند.
دكتر غلامي ، حل مسائل جامعه و پاسخگويي به نيازهاي مختلف نهادها را يكي از رويكردهاي اصلي وزارت علوم برشمرد و اظهار داشت : از همه اساتيد و دانشجويان درخواست مي كنم كه مشكل شناسي و مسئله يابي كنند و وزارت علوم هم به طور كامل از آنها حمايت و پشتيباني مي كند.
در ابتداي اين مراسم ، دكتر اژدري ، رئيس دانشگاه فسا ، حجت الاسلام و المسلمين جمالي زاده ، امام جمعه اين شهرستان ، دكتر جمالي ، نماينده مردم فسا در مجلس شوراي اسلامي و مهندس كرمي ، فرماندار فسا در سخنان جداگانه اي ، مهمترين درخواست ها و دغدغه هاي خود را در خصوص مسائل آموزش عالي مطرح كردند.

تاریخ: ۲۰:۵۹ - ۰۱/۰۲/۱۳۹۸   بازدید: ۲۹۷