سه شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۸

نشست شوراي معاونان اداري و مالي دانشگاه هاي سطح يك كشور با حضور وزير علوم

بيست و سومين نشست شوراي معاونان اداري و مالي سيزده دانشگاه سطح يك كشور با حضور دكتر منصور غلامي، وزير علوم ، تحقيقات و فناوري در مجتمع فرهنگي رفاهي دانشگاه شيراز برگزار شد.
دكتر نظرپور، معاون اداري و مالي وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري گفت : در اين نشست درخصوص چالش ها و مسائل مالي و بودجه اي دانشگاه ها ، اصلاح آيين نامه مالي دانشگاه ها، هزينه هاي دانشجويي، تنوع بخشي به منابع درآمدي و تخصيص مناسب بودجه و اعتبارات ؛
بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
وزير علوم هم در اين نشست اظهار داشت: با هماهنگي هاي انجام شده اميدواريم كه باقيمانده بودجه سال 97 به دانشگاه ها پرداخت شود و بودجه 98 هم به صورت كامل تخصيص يابد.
وي با اشاره محدويت هاي مالي خاطر نشان كرد: مشكلات ريشه اي در ساختار بودجه ريزي وجود دارد و ضروري است كه در چنين نشست هايي و با همفكري صاحب نظران ، طرح و مدل هايي ايجاد شود كه گره گشاي مسائل مالي دانشگاه ها باشد.
تعريف شاخص براي ارزيابي عملكرد اداري و مالي دانشگاه ها ، ديگر موضوعي بود كه وزير علوم به ضرورت آن تاكيد و خاطر نشان كرد : صرفه جويي، رعايت چارچوب ها و اولويت بندي هزينه ها از مواردي است كه بايد بيش از پيش به آن توجه شود.
دكتر غلامي با بيان اينكه رهبرمعظم انقلاب همواره از دانشگاه ها و شتاب علمي كشور حمايت مي كنند، اظهار داشت : دانشگاه ها بايد برنامه ريزي كلان داشته باشند و پيشنهادات در قالب يك برنامه جامع به مسئولان نظام ارائه گردد.
وزير علوم ، تحقيقات و فناوري در جمع معاونان دانشگاه هاي سطح يك كشور به پژوهش هاي كاربردي و ارتباط با صنعت هم اشاره كرد و گفت : با برنامه ريزي در حوزه سياست كلان اقتصادي ، تقويت روابط تجاري بين المللي و توجه به موضوع پايان نامه ها و رساله ها ؛ مي توان ارتباط دانشگاه و صنعت را بهبود بخشيد و به اقتصاد دانش بنيان جامه عمل پوشاند.
دكتر حميد نادگران ، رئيس دانشگاه شيراز هم در اين نشست گفت : وضعيت كنوني تخصيص بودجه باعث شده كه فرصت برنامه ريزي از دانشگاه ها گرفته شود و برخي از طرح هاي كلان اجرايي نشود.
وي افزود : دانشگاه ها در حال حاضر به صورت يك دبيرستان بزرگ درآمده كه اين يك خُسران بزرگ است.
رئيس دانشگاه شيراز تصريح كرد : با توجه به مشكلات مالي ،تخصيص بودجه براي همه وزارت خانه ها بايد به صورت يكسان انجام شود و تبعيضي در اين زمينه صورت نگيرد.
   تاریخ: ۲۱:۱۷ - ۰۱/۰۲/۱۳۹۸   بازدید: ۵۹۲