سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۸

حضور وزير علوم در مراسم افتتاحيه يادروز سعدي
فایل ضمیمه ضمیمه

مراسم بزرگداشت سالروز سعدي با حضور دكتر منصور غلامي، وزير علوم ، تحقيقات و فناوري ، رئيس دانشگاه شيراز، استاندار فارس، گروه هاي مختلف مردم ، سعدي دوستان و سعدي شناسان ، در جوار مرقد اين شاعر شيرين سخن برگزار شد.
وزير علوم در اين آيين اظهار داشت : 7 قرن است كه بر خوان سعدي مهمان هستيم و به او دل بسته ايم و كلام و انديشه اش را پاس مي داريم.
وي افزود :همدلي و مهمان نوازي مردم شيراز در حادثه سيل اخير نشان از پيوند فرهنگي 700 ساله است.
دكتر غلامي خاطر نشان كرد : سخنان سعدي مرزهاي شرق و غرب را درنورديده است و آثارش ، عصاره و بازتاب فرهنگ ايراني و اسلامي است.
وزير علوم ، عشق و دوستي را بارزترين عنصر انديشه سعدي توصيف كرد و گفت: بازتاب اين مهرورزي در جاي جاي آثار سعدي تجلي يافته است.
وي با بيان اينكه آثار سعدي تبلور احساس و عاطفه است،تصريح كرد : او شاعر فرهنگ است و مروج عقلانيت انساني است.
آيت الله دژكام ، نماينده ولي فقيه در استان فارس و امام جمعه شيراز، دكتر مصيب اميري، مديركل ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري فارس، دكتر كورش كمالي سروستاني،مدير مركز سعدي شناسي، دكتر رحيمي ، استاندار فارس هم در اين آيين به تمجيد از سعدي شيرازي پرداختند.

تاریخ: ۲۲:۲۵ - ۰۱/۰۲/۱۳۹۸   بازدید: ۶۶۱