سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۸

ديدار وزير علوم با نماينده ولي فقيه در استان فارس و امام جمعه شيراز

صبح امروز دكتر منصور غلامي وزير علوم، تحقيقات و فناوري با آيت الله دژكام نماينده ولي فقيه در استان فارس و امام جمعه شيراز ديدار و گفتگو كرد.
در اين ديدار كه اعضاء هيأت رئيسه دانشگاه شيراز و جمعي از مسئولان وزارت علوم نيز حضور داشتند، در خصوص مسائل آموزش عالي بحث و تبادل نظر شد.
آيت اله دژكام در اين نشست گفت: دانشگاه شيراز از دانشگاه هاي مادر و صاحب نام كشور است ؛اما استان فارس در زمينه آموزش عالي در جايگاهي كه بايد باشد قرار ندارد.
امام جمعه شيراز پيشنهاد داد: شوراي مشورتي مديران دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي استان تشكيل شود تا درباره ارتقاي جايگاه فارس، همفكري مناسب صورت گيرد.
نماينده ولي فقيه در استان فارس خاطرنشان كرد: اجراي آمايش آموزش عالي مساوي با كوچك كردن و حذف واحدهاي دانشگاهي نيست و اجراي اين طرح بايد معطوف به عدالت آموزشي باشد.
آيت اله دژكام از وزير علوم درخواست كرد كه با بهره گيري از نظرات عالمانه و كارشناسانه ، مسير آمايش آموزش عالي به نحو احسن طي شود تا در نهايت همه مجموعه ها با علاقه پاي كاربيايند و اين طرح مهم اجرايي گردد.
وي، اجراي صحيح اين طرح را از مصالح استان و كشور برشمرد و تأكيد كرد : در اجراي اين طرح سابقه تاريخي، علمي و شأن واحدهاي شهرستاني حفظ شود.
امام جمعه شيراز گفت: هيچ اصراري كه طرح آمايش به شكل خاصي انجام شود، نيست، اما مهم است كه از ظرفيت هاي فراوان استان فارس با بهره گيري از روش هاي علمي استفاده شود.
دكتر غلامي وزير علوم، تحقيقات و فناوري هم در اين ديدار از حضور آيت اله دژكام در كنار مجموعه هاي دانشگاهي استان و ارائه راهكارهاي سازنده قدرداني كرد.
وي اظهار داشت: آمايش شامل مطالعه جامع همه شرايط و زمينه ها است و آمايش آموزش عالي بايد برگرفته از آمايش سرزميني كلان باشد كه در حال حاضر امكان اجراي آن نيست .
وزير علوم ادامه داد: هم اكنون به دنبال ساماندهي آموزش عالي كشور هستيم كه مقدمه اي براي آمايش آموزش عالي است.
دكتر غلامي خاطر نشان كرد: اجراي صحيح اين طرح سبب افزايش استانداردها و بهبود كيفيت مي شود.
وزير علوم گفت: با اجراي طرح ساماندهي آموزش عالي در حقيقت شبكه اي به هم پيوسته از مراكز آموزش عالي استان ها ايجاد مي شود و مأموريت هاي توسعه اي با تعامل اجرا مي گردد.
دكتر غلامي تصريح كرد : بحث حذف مراكز آموزش عالي هم اكنون در طرح ساماندهي مطرح نيست ؛ اما مأموريت گرا شدن واحدهاي مختلف و مهارت افزايي دانش آموختگان دانشگاهي مورد تأكيد است.
وي ادامه داد : حتماً در اجراي طرح ساماندهي آموزش عالي از نظرات كارشناسان و عالمان بخش هاي مختلف بهره گيري مي شود تا هرچه بهتر بتوان از منابع و ظرفيت هاي موجود بهره برداري كرد.
   تاریخ: ۱۲:۵۵ - ۰۲/۰۲/۱۳۹۸   بازدید: ۵۵۷