سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۸

نشست معاونان پژوهش و فناوري دانشگاه هاي منطقه 7 كشور در دانشگاه شيراز

نشست معاونان پژوهش و فناوري دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و مراكز پژوهشي منطقه 7 كشور با حضور دكتر برومند، معاون پژوهش و فناوري وزارت علوم در دانشگاه شيراز برگزار شد.
در اين نشست درخصوص آسيب ها ، چالش ها و مسائل پژوهشي دانشگاه ها بحث و تبادل نظر شد.
معاون پژوهش و فناوري وزارت علوم با تاكيد بر توجه دانشگاه به موضوعات علوم انساني گفت: هر پژوهشي كه در دانشگاه ها صورت مي گيرد بايستي به مبحث علوم انساني آن نيز توجه كرد.
دكتر برومند تصريح كرد: طرح هاي كاربردي كه بتواند بر روي كيفيت زندگي افراد جامعه اثرگذار باشد استقبال و حمايت كنيم.
دكتر همتي نژاد، مدير امور پژوهشي دانشگاه شيراز هم در اين نشست به بيان اولويت هاي پژوهشي منطقه 7 كشور پرداخت .
وي، انرژي و صنايع تبديلي، سلامت ايمني و محيط زيست، آب، آسيب هاي اجتماعي، فناوري اطلاعات و ارتباطات و گردشگري و هنرهاي صناعي را از اولويت هاي پژوهشي دانشگاه هاي منطقه 7 برشمرد.
در ادامه معاونان پژوهشي دانشگاه هاي خليج فارس، صنعتي شيراز، فسا و ياسوج به ارائه گزارش فعاليت هاي پژوهشي دانشگاه مربوطه و طرح پاره اي مشكلات و مسائل پرداختند.

تاریخ: ۱۰:۱۶ - ۰۴/۰۲/۱۳۹۸   بازدید: ۵۴۹