شنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۸

درخشش دانشجويان دختر دانشگاه شيراز در جشنواره‌ي ورزش همگاني

جشنواره ي ورزش همگاني دانشگاه هاي استان فارس (ويژه ي دختران) با مديريت دانشگاه شيراز برگزار شد.
دكتر فرهاد دريانوش ، مدير تربيت بدني دانشگاه شيراز گفت : شركت كنندگان در اين جشنواره در 8 رشته ي واليبال، بسكتبال، فوتبال، گل كوچك، آمادگي جسماني، دارت، طناب زني، فريزبي و هفت سنگ مهارتي با يكديگر به رقابت پرداختند.
وي ادامه داد : در رشته ي آمادگي جسماني انفرادي؛ هرسه مقام اول، دوم و سوم را دانشجويان دانشگاه شيراز كسب كردند.
دكتر دريانوش گفت : كسب 4 مقام اول تيمي در رشته هاي بسكتبال، آمادگي جسماني تيمي، فوتبال گل كوچك و رشته ي دارت؛ از ديگر افتخارات دانشجويان دختر دانشگاه شيراز بود.
به گفته ي مدير تربيت بدني دانشگاه شيراز، تيم اين دانشگاه در رشته هاي هفت سنگ و فريزبي در جايگاه دوم ايستاد و در رشته ي طناب زني به مقام سوم اكتفا كرد.
جشنواره ي ورزش همگاني دانشگاه هاي استان فارس به ميزباني دانشگاه هاي شيراز، دانشگاه فرهنگيان (پرديس شهيد باهنر فارس)، مؤسسه ي آموزش عالي پاسارگاد و دانشگاه فاطميه برگزار شد.

تاریخ: ۱۴:۰۸ - ۱۴/۰۲/۱۳۹۸   بازدید: ۲۸۶