شنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۸

تبريك به مناسبت فرارسيدن ماه مبارك رمضان

باري ديگر نفحات الهي وزيدن گرفته و سفره اي، به وسعت يك دعوت عاشقانه گسترده شده است. از مناره هاي بلند عرش، نداي ملكوتي «شَهْرُ رَمضانُ الَّذي اُنْزِلَ فيهِ الْقُرآن ...» بلند شده و دعوت حق بيش ازپيش، در گوش جانمان پيچيده است. ماه پر فيض و بركت رمضان فرارسيده و خداوند رحمان، فرصت ورود در بهترين ماهش را بر ما عطا كرده است تا با بهره گيري از آموزه هاي حيات بخشش غبار تن را در زلال چشمه هاي پربركت اين ماه بياراييم و با تزكيه ي نفس، به آرامشي معنوي دست يابيم.
باشد كه در پرتو الطاف يگانه خالق متعال، در لحظات ارزشمند تفكر وتامل در اين ماه عزيز، فرصتي فراهم آيد تا به ارزش والاي انساني نزديك تر شده و ره توشه اي ارزشمند براي كسب علم و معرفت و خدمت به جامعه برداريم.
حلول ماه مبارك رمضان، ماه عبادت هاي عاشقانه و نيايش هاي عارفانه و بندگي خالصانه را به دانشگاهيان عزيز تبريك عرض نموده، قبولي طاعات و عبادات شما عزيزان را از درگاه خداوند منان خواستاريم.

مديريت روابط عمومي دانشگاه شيراز

تاریخ: ۱۲:۰۱ - ۱۵/۰۲/۱۳۹۸   بازدید: ۲۴۳