سه شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۸

برگزاري اجلاس رؤساي دانشگاه‌هاي بزرگ كشور در لرستان

بيست و دومين اجلاس رؤساي دانشگاه هاي بزرگ كشور كه با حضور دكتر حميد نادگران ، رئيس دانشگاه شيراز در دانشگاه لرستان برگزار و
بر تقويت راهكارهاي علمي پيشگيرانه براي مقابله با مخاطرات طبيعي تأكيد شد.
اجلاس رؤساي دانشگاه هاي بزرگ كشور به ميزباني دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي و با موضوع بررسي استان هاي سيل زده در محل حوزه رياست دانشگاه لرستان برگزار شد و رئيس دانشگاه لرستان گزارشي درباره وضعيت سيل استان لرستان و راهكارهاي علمي مقابله با سيل، ارائه كرد.
رئيس دانشگاه لرستان، به علت شناسي سيل اخير استان لرستان براساس ديدگاه هاي محققان و پژوهشگران دانشگاهي پرداخت و گفت: عدم آبخيزداري كافي، عدم استانداردسازي كافي در مورد ساخت و سازها و نبود مديريت يكپارچه آب در استان، عدم پوشش گياهي و جنگلي كافي، عدم سدسازي كافي در حوزه هاي بالادست آبريز استان و امثال اين متغيرها از جمله عوامل تشديدكننده خسارات سيل اخير استان لرستان بوده اند.
وي اظهار داشت: حق آبه استان لرستان بايد مدنظر قرار گرفته و سهم تخصيص آب استان، بايستي افزايش يابد و همچنين توجه به تقويت راهكارهاي علمي و مديريت پيشگيرانه براي مقابله با مخاطرات طبيعي مهم است.
رئيس دانشگاه لرستان افزود: سيل اخير استان لرستان كه يك سيل بي سابقه بود به بخشي از تجهيزات دانشكده كشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه لرستان نيز آسيب وارد كرد و خوشبختانه با تدابيري كه انديشيده شد از وارد شدن خسارات بيشتر جلوگيري شد.
دكتر عزيزي، تشكيل هيئت ويژه بررسي سيل اخير كشور را كه رياست آن را دكتر محمود نيلي احمدآبادي عهده دار است يك گام مهم و اثرگذار در راستاي علل شناسي علمي و ارائه راهكارهاي علمي در جهت مقابله با مخاطرات طبيعي ارزيابي كرد.
در اين اجلاس، تفاهم نامه همكاري علمي، تحقيقاتي و پژوهشي بين هيئت ويژه بررسي سيل اخير كشور كه رياست آن را رئيس دانشگاه تهران، دكتر محمود نيلي احمدآبادي برعهده دارد و دانشگاه لرستان با حضور رئيس اين دانشگاه، دكتر خسرو عزيزي، امضا و مبادله شد.
   تاریخ: ۰۸:۵۳ - ۲۱/۰۲/۱۳۹۸   بازدید: ۳۱۴