سه شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۸

ديدار هيات رئيسه دانشگاه شيراز با رئيس كل جديد دادگستري استان فارس

در ديدار دكتر حميد نادگران ، رئيس دانشگاه شيراز و اعضاي هيات رئيسه دانشگاه با رئيس كل جديد دادگستري استان فارس ، بر تقويت و گسترش همكاري هاي مشترك تاكيد شد.
در اين ديدار كه جمعي از اساتيد دانشكده حقوق و علوم سياسي دانشگاه شيراز هم حضور داشتند ؛ حجت الاسلام سيد كاظم موسوي، رئيس كل جديد دادگستري استان فارس گفت : كارهاي خوبي در دانشگاه شيراز انجام مي شود و تعامل و همكاري جدّي با دانشگاه شيراز در دستور كار دادگستري فارس است.
وي، تعدد پرونده هاي قضايي، وقت گيري محاكم براي تجديد نظر، افت كيفيت آراء و اقناع مراجعه كنندگان را ، از معضلات فراروي دادگستري برشمرد و خاطر نشان كرد : از دانشگاه شيراز تقاضا داريم تا شوراي دانشگاهي و علمي از تخصص هاي مختلف ايجاد كند و با تشكيل اتاق فكر و هيات هاي انديشه ورز ، براي گره گشايي از مشكلات مردم ، با دادگستري فارس همكاري نمايد.
دكتر ابراهيم عباسي ، رئيس دانشكده حقوق و علوم سياسي هم در اين مراسم گفت : در گذشته ، تفاهم نامه اي بين دانشگاه شيراز و داگستري فارس منعقد شده و ضرورت دارد كه براي گسترش همكاري ها بازنگري و اجرايي شود.
وي ، به مسئله پيشگيري از وقوع جرم اشاره و خاطر نشان كرد : با حضور نمايندگاني از دانشكده هاي مختلف، كميته پيشگيري از جرم در دانشگاه شيراز تشكيل شده و اين كميته با نهادهاي مرتبط همكاري مي كند.
توجه به معناي واقعي عدالتخواهي و عدالت طلبي ، راه اندازي اتاق دادگاه در دانشكده براي كارورزي ، ايجاد دادگاه مجازي ، انتشار مقالات در مجله هاي علمي پژوهشي ، ضرورت كار عملي در كنار دروس تئوري براي دانشجويان حقوق و امكان حضور اساتيد و دانشجويان در دادگاه، كانون اصلاح و تربيت و زندان براي انجام طرح هاي پژوهشي ؛ از ديگر مواردي بود كه در نشست مشترك رئيس دانشگاه شيراز و رئيس كل جديد دادگستري استان فارس در خصوص آن بحث و تبادل نظر شد.

تاریخ: ۱۷:۰۵ - ۲۳/۰۲/۱۳۹۸   بازدید: ۴۸۷