شنبه ۴ خرداد ۱۳۹۸

ديدار هيات رئيسه دانشگاه شيراز با آيت الله دستغيب

دكتر حميد نادگران ، رئيس دانشگاه شيراز و هيات رئيسه دانشگاه با آيت الله سيد علي اصغر دستغيب ، نماينده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبري و توليت آستان مقدس حضرت شاهچراغ (عليه السلام) ديدار و گفتگو كردند.
آيت الله دستغيب در اين ديدار با تاكيد بر ضرورت توجه به مباحث دانشجويي اظهار داشت : هر اندازه كه مي توانيم بايد محيط را براي رشد ، شكوفايي ، پيشرفت و تعالي علمي جوانان دانشجو مساعد كنيم.
وي، توليد علم و اتكا به توان داخل را ازديگر مواردي برشمرد كه دانشگاه ها بايد به آن توجه ويژه داشته باشد.
نماينده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبري خاطر نشان كرد : در كنار مباحث علمي ، اهميت دادن به موارد اخلاقي و معنوي ضروري است و اين مهم موجب حل بسياري از مشكلات جامعه مي شود.
آيت الله دستغيب گفت : زمينه و شرايط بايد به گونه اي باشد كه همزمان با رشد علمي، تعالي معنوي هم داشته باشيم.
وي ادامه داد : دشمنان از راه هاي مختلف ازجمله شبكه هاي مجازي تلاش مي كنند كه شبهات اعتقادي و سياسي را به جامعه القاء كنند و مانع پيشرفت در محيط هاي دانشگاهي شوند ؛ لذا ضروري است كه براي مقابله با اين دسيسه ها، برنامه ريزي لازم انجام شود.
توليت آستان مقدس حضرت شاهچراغ (عليه السلام) اظهار داشت : هدايت افكار جامعه بايد به سمت هدفي والا باشد؛ به گونه اي كه هم آزادي انديشه باشد و هم در عين حال به مسيرهاي انحرافي منتهي نشود .
آيت الله دستغيب در بخش ديگري از سخنانش با تشكر از نيكوكاران ، تصريح كرد : خيّرين شهرمان با يك اخلاص و آمادگي منتظر يك ندا هستند كه هر جايي كه كار مثبتي باشد مشاركت كنند و در انجام كار خير و كمك به محيط هاي علمي و دانشگاهي هيچ ترديدي به خودشان راه نمي دهند.
وي، از مسئولان دانشگاه شيراز براي زمينه سازي مناسب جهت حضور خيران دانشگاهي قدرداني كرد و گفت: واقعا كار ارزشمندي است كه شما زمينه را براي ورود خيرين مساعد و فراهم مي كنيد و تكميل پروژه هاي ناقص در اولويت قرار دارد.
در ابتداي اين ديدار ، دكتر حميد نادگران ، رئيس دانشگاه شيراز گفت : با توجه به حضور 17 هزار دانشجو در اين دانشگاه ، در زمينه هاي خوابگاه سازي ، دانشكده سازي و آزمايشگاه سازي ؛ پذيراي كمك خيران و نيكوكاران هستيم.
وي با اشاره به ازدواج دانشجويي و نقش آن در كاهش آسيب هاي اجتماعي ، اظهار داشت : طراحي و ساخت خوابگاه جديد متاهلي پرديس ارم ، در دستور كار دانشگاه شيراز قرار دارد.
دكتر محمدحسين ستايش، معاون اداري مالي و سرپرست معاونت برنامه ريزي و توسعه دانشگاه شيراز هم در اين ديدار، به بيان گوشه اي از اقدامات بنياد خيّرين دانشگاه شيراز پرداخت.
وي اظهار داشت: تكميل خوابگاه امامت با مساحت 3500 مترمربع ، بازسازي خوابگاه متاهلي شهدا با زيربناي 6500 مترمربع ، احداث سالن مطالعه خوابگاه شهيد چمران و ساخت بيمارستان 500 تختخوابي در پرديس ارم ؛ از جمله طرح هاي دانشگاه شيراز است كه با كمك خيّرين نيك انديش در دست بررسي و اجراست.
   تاریخ: ۱۸:۰۴ - ۲۳/۰۲/۱۳۹۸   بازدید: ۳۸۰