چهارشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۸

نشست هم انديشي اعضاي هيات علمي جوان دانشگاه شيراز

نشست هم انديشي اعضاي هيات علمي جوان زير 40 سال دانشگاه شيراز در مجتمع فرهنگي رفاهي اين دانشگاه برگزار شد.
در اين نشست دكتر حميد نادگران ، رئيس دانشگاه ، حجت الاسلام و المسلمين نيّري، مسئول نهاد رهبري در دانشگاه ، دكتر عليرضا افشاريفر، قائم مقام رئيس و معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي، دكتر سيد مجتبي زبرجد ، معاون پژوهش و فناوري، دكتر سيد مجتبي واعظي، معاون دانشجويي و فرهنگي و دكتر جواد تشخوريان ، مدير حوزه رياست و روابط عمومي دانشگاه حضور داشتند.
رئيس دانشگاه شيراز در ابتداي اين نشست خطاب به اساتيد جوان اظهار داشت : بار سنگين مسئوليت آموزشي و پژوهشي دانشگاه شيراز به تدريج به شما منتقل مي شود و شما بايد اين ميراث گرانقدر 70 ساله را حفظ كنيد.
دكتر نادگران گفت : تحقق اين مهم با نيروي جواني و شور و نشاط و تلاش شما اعضاي هيات علمي جوان امكان پذير است.
برنامه محوري ؛ نخستين نكته اي بود كه رئيس دانشگاه شيراز از آن به عنوان ابزاري مهم و كليدي براي انجام وظيفه خطير هيات علمي ياد كرد و گفت: دانشگاه شيراز نيازمند برنامه چندين ساله آموزشي و پژوهشي شماست و بايد بدانيد كه الان در چه نقطه اي قرار داريد و 5 يا 10 سال آينده به كجا مي خواهيد برسيد.
وي خاطر نشان كرد : پس از چند سال فعاليت در دانشگاه شيراز، كار شما اساتيد جوان بايد به برند ملي و بين المللي تبديل شود و هر كدام از شما در حوزه تخصصي تان به عنوان شاخص شناخته شويد.
دكتر نادگران اظهار داشت : انجام كار فاخر پژوهشي و آموزشي بايد در صدر كارها باشد و اين نيازمند تلاش شبانه روزي شما اساتيد جوان دانشگاه است.
رئيس دانشگاه شيراز گفت : قرار گرفتن در قالب هاي سنتي و قديمي ديگر راه گشا نيست و دانشگاه ها بايد به سمت دانشگاه هاي نسل سوم و چهارم حركت كنند.
وي ادامه داد : نوآوري ،كارآفريني ، توجه به مسائل جامعه و انجام پژوهش و آموزش مبتني بر حل مسئله ؛ از مواردي است كه در دانشگاه نسل سوم و چهارم بر آنها تاكيد مي شود.
دكتر افشاريفر، قائم مقام رئيس و معاون آموزشي و پژوهشي دانشگاه شيراز هم در هم انديشي اعضاي هيات علمي جوان اين دانشگاه اظهار داشت : با هدف استفاده از نظرات و ايده هاي اساتيد جوان ، كميته هاي چهارگانه در حوزه هاي : '' آموزشي، پژوهشي، دانشجويي-فرهنگي و اداري-مالي(رفاهي) '' تشكيل مي شود.
وي افزود : هركدام از اعضاي هيات علمي جوان با عضويت در اين كميته ها، به تدوين طرح جامع در حوزه هاي تخصصي كمك مي كنند.
دكتر افشاريفر خاطر نشان كرد : هر كدام از اعضاي هيات علمي جوان دانشگاه شيراز از دانشگاه هاي معتبر داخل و خارج از كشور فرغ التحصيل شده اند و داراي تجارب ارزشمند و ايده هاي فراوان هستند و اميدواريم برگزاري نشست هاي هم انديشي و كميته هاي چهارگانه به ارتقا بيش از پيش دانشگاه شيراز كمك كند.
حجت الاسلام و المسلمين نيري ، مسئول نهاد رهبري دانشگاه شيراز نيز در آيين هم انديشي اعضاي هيات علمي جوان دانشگاه شيراز گفت : براساس روايات معصومين ( عليهم السلام ) ، جواني از نعمت هايي است كه قدر آن دانسته نمي شود.
آسيب هاي اجتماعي ، آينده پژوهي درباره تحريم هاي ظالمانه عليه مردم ايران، نقش دانشگاه شيراز در تحقق نقشه جامع علمي كشور و زمينه سازي براي گام دوم انقلاب؛ از جمله مواردي بود كه حجت الاسلام و المسلمين نيري به آنها اشاره و خاطر نشان كرد : جامعه كنوني ما با مسائل و مشكلاتي روبروست و تلاش و مجاهدت اساتيد جوان مي تواند گره گشاي اين مشكلات باشد.
دكترتشخوريان، مدير حوزه رياست و روابط عمومي دانشگاه شيراز هم گفت : از حدود 700 عضو هيات علمي دانشگاه شيراز ؛ 250 نفر زير 40 سال سن دارند.
وي ادامه داد : 150 نفر اساتيد زير 40 سال دانشگاه شيراز داراي سابقه كمتر از 5 سال مي باشند و اين نشان دهنده آن است كه بيش از يك سوم اساتيد دانشگاه شيراز جوان هستند.
درادامه اين نشست ، اساتيد جوان در يك فضاي صميمي به بيان ديدگاه ها ، پيشنهادات و انتقادات پرداختند.
اقامه نماز جماعت و افطار، پايان بخش نخستين نشست هم انديشي اعضاي هيات علمي جوان با اعضاي هيات رئيسه دانشگاه شيراز بود.
عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۱۹:۵۰ - ۱۳/۰۳/۱۳۹۸   بازدید: ۸۹۶