چهارشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۸

تقويت ارتباط جامعه و دانشگاه از مسير رسانه مي‌گذرد

شيراز- ايرنا- رئيس دانشگاه شيراز با بيان اين كه "تقويت ارتباط جامعه و دانشگاه از مسير رسانه مي‌گذرد" گفت: رسانه‌ها مي‌توانند مسائل حوزه‌هاي تخصصي دانشگاهي را با بدنه جامعه به اشتراك بگذارد.
حميد نادگران در نشست صميمي با رئيس، سردبيران و خبرنگاران خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) استان فارس افزود: دانشگاه يكي از مراكز اصلي ايجاد توليد محتوا است و بايد بتوانيم خواست مردم را از زبان توليدكنندگان علم بيان كنيم.
رئيس دانشگاه شيراز اظهار داشت: اين دانشگاه و سازمان خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) به عنوان خبرگزاري رسمي و ملي كشور، مي توانند در حوزه اطلاع رساني فعاليت هاي علمي و دستاوردهاي دانشگاهي همكاري كنند.
نادگران گفت: پيگيري روند فعاليت هاي آزمايشگاهي و هدايت آن به سمت توليد انبوه يكي از زمينه هايي است كه مي تواند مورد توجه مشترك ايرنا و دانشگاه قرار گيرد؛ همچنين زمينه مصاحبه با دانشمندان و استادان اين دانشگاه فراهم است.
رئيس دانشگاه شيراز در ادامه با استقبال از برگزاري ميزگردهاي تخصصي ايرنا با حضور مسئولان و استادان اين دانشگاه، گفت: ايده برگزاري مداوم ميزگردهاي تخصصي ايرنا، بسيار راهبرنده و اثرگذار است و دانشگاه شيراز اين ظرفيت را دارد كه در هر هفته از سال تحصيلي يك ميزگرد تخصصي را با همكاري ايرنا برگزار كند.
نگاه به دانشگاه، ويژه باشد
نادگران افزود: خبرگزاري ايرنا همچنين به مثابه پل ارتباطي دولت، مردم و سازمان ها مي تواند زبان گوياي اين دانشگاه در طرح مسائل و تنگناهاي ناشي از كمبود بودجه و ديگر مشكلات جاري باشد.
رئيس دانشگاه شيراز با اشاره به نوسانات ارزي، تاثيرپذيري هزينه هاي اين دانشگاه از اين نوسانات را يادآور شد و گفت: اين دانشگاه هم اكنون ۱۲ درصد كمبود بودجه دارد كه تاكنون سابقه نداشته است و در حال حاضر در سخت ترين شرايط اقتصادي به سر مي برد.
نادگران ادامه داد: اگرچه دانشگاهيان درك مي كنند كه اين وضعيت متأثر از وضعيت كشور و دولت است؛ اما دانشگاه بايد به صورتي ويژه ديده شود و برجسته سازي اين موضوع جز با تقويت ارتباط خبرگزاري ايرنا و دانشگاه ميسر نمي شود.
رئيس خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) استان فارس نيز در اين ديدار با اشاره به پيشينه فعاليت ۸۵ ساله اين خبرگزاري ملي، آمادگي ايرنا را براي تحكيم مناسبات دانشگاه، رسانه و جامعه اعلام و پيشنهاد برگزاري ميزگردهاي تخصصي مشترك با حضور استادان دانشگاه را ارائه كرد كه با استقبال رئيس دانشگاه شيراز همراه شد.
در اين نشست كه در فضايي صميمي و به ميزباني دانشگاه شيراز برگزار شد، سردبيران و خبرنگاران ايرنا فارس به طرح ديدگاه هاي خود در راستاي تقويت مناسبات دانشگاه و رسانه و دغدغه هاي دانشجويان پرداختند.
بازديد اهالي ايرنا فارس از مركز شتابدهنده كوانتوم دانشگاه شيراز و آگاهي از ظرفيت هاي اين دانشگاه در زمينه توسعه كسب و كارهاي نوين از حاشيه هاي اين ديدار بود.

منبع خبر:
ايرنا