یکشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۸

برگزاري دو نشست علمي در دانشكده هنر و معماري دانشگاه شيراز

سمينار نور پردازي در معماري منظر
به همت انجمن علمي معماري ، سمينار نور پردازي در معماري منظر، در تالار ياسمن دانشكده هنر و معماري دانشگاه شيراز برگزار شد.
اين سمينار علمي با حضور مهندس همراه قشقايي ، عضو حرفه اي انجمن بين المللي طراحان نورپردازي IALD و داور بين المللي مسابقات روشنايي و نورپردازي Illumination Award ترتيب يافت.
بررسي روابط انسان با نور طبيعي از گذشته تاكنون، اهميت نورپردازي و تنظيم نور با فعاليت هاي انسان ، مقايسه نور طبيعي و مصنوعي ، لزوم توجه به انتخاب رنگ و ميزان لوكس و روشنايي درشهرهاي مختلف ، نحوه نورپردازي المان ها و بناها و ارائه نمونه هاي موردي اجرا شده نورپردازي به مخاطبان از موضوعات مطرح شده در اين سمينار بود.
جهاني شدن و هويت در معماري معاصر خليج فارس
انجمن علمي بخش معماري با همكاري بنياد هويت ايرانيان نشستي با موضوع '' جهاني شدن و هويت در معماري معاصر خليج فارس'' با حضور و سخنراني دكتر جاويد قنبري عضو هيات علمي بخش معماري در دانشكده برگزار كرد.
اين نشست با پخش سمفوني خليج فارس آغاز شد كه مقدمه اي بر بخش ابتدايي برنامه يعني هويت در خليج فارس بود.
در ادامه اين نشست به معرفي كوتاهي از خليج فارس و ويژگي هاي آن پرداخته شد و در بخش اصلي يعني معماري منطقه خليج فارس، ويژگي هاي معماري شهرهاي مجاور خليج فارس و كشورهاي عربي و مطالبي درخصوص جهاني شدن معماري مطرح شد .

تاریخ: ۱۷:۰۷ - ۲۶/۰۳/۱۳۹۸   بازدید: ۱۵۷