شنبه ۲ شهریور ۱۳۹۸

راه اندازي مركز مديريت مهارت آموزي و مشاوره شغلي در دانشگاه شيراز

در مراسمي با حضور رئيس دانشگاه شيراز و مديركل فني و حرفه اي استان فارس ، ''مركز مديريت مهارت آموزي و مشاوره شغلي'' در پرديس بين الملل دانشگاه شيراز گشايش يافت.
دكتر حميد نادگران رئيس دانشگاه شيراز در اين مراسم گفت: اگر چه ماموريت اصلي دانشگاه ها آموزش و پژوهش است، اما با توجه به فضاي كنوني جامعه مسئوليت جديدي به دانشگاه ها اضافه شده و آن هم رسالت اجتماعي دانشگاه هاست.
وي افزود: يكي از رسالت هاي دانشگاه ها رصد دانش آموختگان و فارغ التحصيلان است و اين ارتباط هم به نفع دانشگاه است و هم براي فارغ التحصيلان مفيد مي باشد.
وي خاطرنشان كرد: دانشگاه ها با امكانات و توانمندي هايي كه دارند مي توانند به سمت دانشگاه هاي نسل سوم حركت كنند و ''رسالت اجتماعي'' را در اولويت كارهاي خود قرار دهند .
دكتر نادگران گفت: دانشگاه شيراز اين حركت را شروع كرده و افتتاح مركز مديريت مهارت آموزي و مشاوره شغلي در اين دانشگاه نيز گامي در همين راستا است.
وي با بيان اينكه به عنوان يكي از دانشگاه هاي بزرگ هنوز مقداري در قالب هاي سنتي و قديمي هستيم خاطر نشان كرد: تلاش مي شود با همكاري و تعامل موثر با دستگاه هاي مختلف بتوانيم شيوه هاي نوين و كارآمد را اجرا كنيم و نقشي را براي حل معضل بيكاري و اشتغال جوانان ايفا نماييم.
دكتر نادگران با اشاره به حضورش در دانشگاه هاي كشورهاي ديگر گفت: به يقين جوانان ايراني توانايي هاي فراوان و قابل ملاحظه اي دارند و سرمايه ي عظيمي به شمار مي روند، لذا ضروري است بستر و فضايي فراهم شود كه اين توانمندي ها به ظهور و بروز برسد.
رئيس دانشگاه شيراز اظهار اميدواري كرد: راه اندازي مركز مديريت مهارت آموزي و مشاوره شغلي در دانشگاه شيراز با همكاري اداره كل سازمان فني و حرفه اي استان فارس بتواند توانمندسازي مهارتي دانشجويان و فارغ التخصيلان دانشگاهي را با رويكرد اشتغال به دنبال داشته باشد.
دكتر نادگران گفت: پيش از اين، مركز نوآوري و كارآفريني در دانشگاه شيراز ايجاد شده تا اساتيد و دانشجويان در هر مقطعي كه هستند بتوانند ايده هاي خود را عملي كنند و مشاوره هاي كسب و كار دريافت نمايند.
وي افزود: مراحل ايجاد معاونت نوآوري در دانشگاه شيراز در دست بررسي است و مصوبات اوليه انجام شده و در چارت تشكيلاتي قرار گرفته و با هدف توجه بيش از پيش به نوآوري، معاونت نوآوري در دانشگاه شيراز ايجاد مي شود.
دكتر حشمت كوشكي مديركل فني و حرفه اي استان فارس نيز در مراسم راه اندازي مركز مديريت مهارت آموزي و مشاوره شغلي در دانشگاه شيراز گفت: مهارت آموزي بايد به يك گفتمان در كشور تبديل شود.
وي افزود: استراتژي هاي سازمان فني و حرفه اي با مولفه هاي دانشگاه هاي نسل سوم و چهارم كاملاً منطبق است و از اين رو سازمان فني و حرفه اي از ايجاد چنين مراكزي در ساير دانشگاه استقبال مي كند.
دكتر كوشكي گفت: حدود 50 مركز و 700 آموزشگاه فني حرفه اي در استان فارس فعال است و تربيت نيروي انساني كارآمد متناسب با اهداف توسعه اي از اهداف اين مراكز و آموزشگاه هاست.
   تاریخ: ۱۲:۳۸ - ۰۲/۰۵/۱۳۹۸   بازدید: ۳۶۸