جمعه ۱۵ آذر ۱۳۹۸

امضاي تفاهم نامه همكاري‌هاي مشترك بين دانشگاه شيراز و دادگستري فارس

صبح امروز تفاهم نامه همكاري هاي مشترك توسط دكتر حميد نادگران ، رئيس دانشگاه شيراز و حجت الاسلام و المسلمين سيدكاظم موسوي، رئيس كل دادگستري استان فارس به امضا رسيد.
نقد و تحليل علمي آراء قضايي به منظور ارتقاء بهره وري كيفي در صدور آراء قضايي، انجام پايان نامه ها و طرح هاي پژوهشي مورد نياز دادگستري توسط اعضاي هيات علمي و دانشجويان تحصيلات تكميلي و همكاري در تاسيس شركت هاي دانش بنيان متناسب با نيازهاي جامعه در حوزه هاي قضايي و پيشگيري از جرم ؛از مهمترين موارد مندرج در تفاهم نامه همكاري هاي مشترك بين دانشگاه شيراز و دادگستري فارس به شمار مي رود.
دكتر نادگران در مراسم امضاي اين تفاهم نامه كه در سالن كنفرانس دفتر رياست دانشگاه شيراز ترتيب يافت ، با اشاره به گوشه اي از توانمندي ها و ظرفيت هاي فراوان دانشگاه شيراز گفت : اين دانشگاه آمادگي دارد تا در راستاي رسالت اجتماعي خويش، با دستگاه هاي مختلف همكاري نمايد.
وي افزود : اين تفاهم نامه نيز در راستاي گسترش همكاري هاي علمي و كاربردي و همفكري حداكثري با هم افزايي ظرفيت هاي ارزشمند دانشگاه و دادگستري و ارتباط دانشگاه و جامعه منعقد گرديد.
حجت الاسلام و المسلمين سيدكاظم موسوي هم اظهار اميدواري كرد: با امضاي اين تفاهم نامه، همكاري هاي دانشگاه شيراز و دادگستري فارس بيش از پيش افزايش يابد و كارگروه هاي مشترك بر اساس اولويت ها تشكيل گردد.
احيا حقوق مردم ، آگاهي مردم به حقوق شهروندي، كاهش اعتراضات به آراء در محاكم، پيشگيري از وقوع جرم ، اقتصاد مقاومتي و تطبيق قوانين با شرايط تحريم ؛از ديگر عناويني بود كه رئيس كل دادگستري استان فارس به آنها اشاره و خاطر نشان كرد : ضروري است با همكاري دانشگاه شيراز و انجام فعاليت هاي علمي پژوهشي، براي اين موارد، اقدامات موثر انجام شود.
   تاریخ: ۱۷:۵۷ - ۰۲/۰۵/۱۳۹۸   بازدید: ۶۳۴