شنبه ۲ شهریور ۱۳۹۸

برگزاري آزمون عملي تربيت بدني

آزمون عملي رشته علوم ورزشي آزمون سراسري سال ١٣٩٨ با شركت داوطلبان دختر و پسر استان هاي فارس،هرمزگان، بوشهر و كهگيلويه و بويراحمد در دانشگاه شيراز برگزار شد.
اين آزمون عملي با همكاري اساتيد، كاركنان و دانشجويان دانشگاه شيراز و با حضور نمايندگان سازمان سنجش و پژوهشگاه تربيت بدني و علوم ورزشي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري ؛ به مدت 2 روز براي دختران و 2 روز هم ويژه پسران ترتيب يافت.
در اين آزمون در ابتدا پس از مرحله اوليه پذيرش، بالغ بر 2 هزار داوطلب زن و حدود هزار و پانصد داوطلب مرد، از نظر وضعيت قد و وزن، سلامت قلبي عروقي و تنفسي، بينايي و فيزيك جسمي بررسي شدند و سپس در آزمون عملي شركت كردند.
شايان ذكر است امتياز حاصل از آزمون عملي به همراه نمره كتبي داوطلبان در آزمون سراسري سال 98، نتيجه نهايي قبول شدگان رشته تربيت بدني را مشخص خواهد كرد.

تاریخ: ۱۳:۵۰ - ۱۴/۰۵/۱۳۹۸   بازدید: ۲۹۶