شنبه ۲ شهریور ۱۳۹۸

درخشش دانشگاه شيراز در المپياد ورزش‌هاي همگاني

چهارمين المپياد ورزش هاي همگاني پسران دانشجو با حضور بيش از هزار و چهارصد ورزشكار به ميزباني دانشگاه بوعلي سينا و در ٩ رشته برگزار شد.
اين المپياد با شعار '' در ورزش همگاني همه برنده هستند'' ترتيب يافت و دانشگاه شيراز در هفت رشته اين مسابقات دانشجويي حضور يافت .
در پايان اين رقابت ها و در رشته هاي آمادگي جسماني تيم پسران دانشجوي دانشگاه شيراز از بين ۶٣ تيم ، موفق شد مقام دوم تيمي را به دست آورد .
در رشته بسكتبال ٣نفره نيز از بين ۶٢ تيم ، تيم دانشگاه شيراز در جايگاه پنجم ايستاد.
در قسمت انفرادي و در رشته هاي طناب زني سرعتي و آمادگي جسماني انفرادي، مقام دوم از بين ١٨۶ ورزشكار به ورزشكار دانشگاه شيراز رسيد.
بخش دختران چهارمين المپياد ورزش هاي همگاني هم به ميزباني دانشگاه الزهرا تهران برگزار شد و تيم دختران دانشجوي دانشگاه شيراز در رشته ي آمادگي جسماني به مقام سوم دست يافتند.
گفتني است 70 نفر از دانشجويان دختر و پسر دانشگاه شيراز به چهارمين المپياد ورزش هاي همگاني اعزام شده بودند.
دكتر محمدحسن عبدالهي، مدير تربيت بدني دانشگاه شيراز اظهار داشت : اين گروه اعزامي كه نيمي از آن ها را دختران و نيمي پسران تشكيل مي دادند، در جريان رقابت هايي با دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي استان فارس كه در اسفندماه 97 برگزار شد، سهميه ورود به المپياد كسب كرده بودند.
كاروان ورزشي دانشگاه شيراز در قالب گروه هاي ورزشي واليبال، بسكتبال، فوتسال، آمادگي جسماني، هند پلو، دارت و هفت سنگ در چهارمين المپياد ورزش هاي همگاني تابستاني شركت كردند.
دكتر عبدالهي، شركت دانشجويان در المپياد ورزش هاي همگاني را، فعاليتي در راستاي توسعه ي ورزش هاي همگاني توصيف و خاطر نشان كرد: توسعه ي ورزش دانشگاه، از مهم ترين اولويت هاي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري است و فعاليت بدني دانشجويان و شركت در برنامه هاي ورزش همگاني ، مي تواند سهم بسزايي در ارتقاي سطح سلامت جسماني، رواني و اجتماعي جامعه ي دانشگاهي داشته باشد.
   تاریخ: ۱۳:۵۰ - ۱۴/۰۵/۱۳۹۸   بازدید: ۴۲۹