شنبه ۲ شهریور ۱۳۹۸

بازديد نماينده مجلس از خوابگاه هاي دانشجويي دانشگاه شيراز

آقاي علي اكبري، نماينده مردم شيراز در مجلس شوراي اسلامي از خوابگاه هاي دانشجويي دانشگاه شيراز بازديد كرد.
در اين ديدار جمعي از مسئولان دانشگاه شيراز از جمله دكتر سيد مجتبي واعظي، معاون فرهنگي دانشجويي و دكتر جواد تشخوريان ، مدير حوزه رياست و روابط عمومي دانشگاه شيراز و آقايان اكبري و گرامي از مشاوران آقاي علي اكبري، نماينده مردم شيراز در مجلس شوراي اسلامي نيز حضور داشتند.
در اين برنامه از بخش هاي مختلف خوابگاه هاي دانشجويي در حال تعمير دانشگاه شيراز بازديد به عمل آمد .
دكتر واعظي در اين ديدار گفت: با توجه به قدمت بالاي خوابگاه هاي دانشجويي دانشگاه شيراز ، بهسازي و نوسازي آنها ضروري است و براي انجام اين مهم نيازمند اختصاص بودجه مناسب هستيم.
آقاي علي اكبري هم براي همكاري و پيگيري انجام تعميرات اساسي خوابگاه هاي دانشجويي دانشگاه شيراز قول مساعد داد.

تاریخ: ۱۳:۵۵ - ۱۴/۰۵/۱۳۹۸   بازدید: ۵۹۸