سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۸

بزرگداشت پروفسور بهبوديان و دكتر وصال در دانشگاه شيراز

مراسم تكريم دو رياضيدان برجسته كشور، پروفسور جواد بهبوديان (استاد اخلاق مدار) و مرحوم دكتر منوچهر وصال شيرازي (پدر آناليز ايران) در دانشگاه شيراز برگزار مي شود.
اين آيين به منظور تكريم و الگوسازي از فعاليت هاي علمي، پژوهشي و اجرايي اين دو استاد برجسته و همزمان با پنجاهمين كنفرانس رياضي ايران، 5 شهريور در دانشگاه شيراز اجرا مي گردد.
تجليل و تكريم از نخبگان و سرآمدان عرصه علم و فرهنگ كشور به منظور پاسداشت مقام اثرگذاري والاي اين بزرگان در جامعه، وظيفه مهمي است كه بايد به نحو شايسته به انجام رسد و اين افتخارآفرينان و قهرمانان ملي، به عنوان الگو به جامعه، خاصه جوانان و مستعدان برتر معرفي شوند.
در همين راستا، بنياد نخبگان استان فارس با همكاري دانشگاه شيراز، هشتمين «همايش ملي پاسداشت نخبگي» را به منظور تكريم از اين رياضيدان برجسته كشور برگزار مي نمايد.
   تاریخ: ۱۸:۳۰ - ۱۶/۰۵/۱۳۹۸   بازدید: ۷۴۲