سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۸

پيام تبريك به مناسبت روز خبرنگار

(نون والقلم و سوگند به قلم و آنچه مي نگارد...)

سوگند حقيقت نگار هستي به قلم، تبلور عظمت و حساسيت حرفه اي مقدس است كه همواره با قلم پيوندي جاودانه خورده است و مدال افتخاري است براي صاحبان قلم كه انديشه ي پاكشان را بر سپيدي كاغذ مي نشانند و در هدايت و روشنگري نوع بشر ايفاي نقش مي كنند.

۱۷ مرداد در تقويم رسمي ايران عزيز اسلامي، يادروز باشكوه تلاشگران عرصه ي انديشه و قلم است كه با تلاش هاي شبانه روزي خود رسالت خطير منعكس نمودن اخبار، اطلاع رساني وآگاهي بخشي به افكار عمومي را در جامعه برعهده گرفته اند.

بي شك، دستيابي به قله هاي رفيع موفقيت و سعادت كشور، جز با صداقت و مجاهدت اصحاب قلم كه از تراوشات قلمشان تقدير و بزرگي يك جامعه رقم مي خورد، ممكن نمي شود و رشد و ارتقاي سطح اطلاعات جامعه مرهون خدمات بي شائبه، سريع و دقيق اين عزيزان است.

دانشگاه شيراز هماره سپاسگزار خانواده ي بزرگ رسانه است كه با اطلاع رساني مناسب دستاوردهاي دانشگاه و مراكز آموزش عالي و انعكاس به موقع رشد شتابان فعاليت هاي علم، پژوهش و فناوري به جامعه ي علمي و دانشگاهي و مردم بزرگوار ايران عزيز، مشاركتي سزامند و نقشي مؤثر و كارساز داشته اند.

بدين بهانه ضمن گراميداشت اين روز خجسته و تبريك ويژه به خبرنگاران عزيز، باري ديگر از زحمات اين گراميان تقدير نموده و بهروزي و سربلندي همگان را از خداوند متعال خواستاريم.

مديريت روابط عمومي دانشگاه شيراز

تاریخ: ۱۸:۳۲ - ۱۶/۰۵/۱۳۹۸   بازدید: ۴۱۵