شنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۸

تسليت به مناسبت فرا رسيدن ماه محرم

اين محرم و صفر است كه اسلام را زنده نگاه داشته است. امام خميني (ره)
فرارسيدن ماه محرم و تاريخ غم بار شهادت مظلومانه سرور و سالار شهيدان، حضرت امام حسين (ع) و ياران باوفايشان، بر عموم مسلمانان جهان تسليت باد.
قيام حق عليه باطلِ سومين پيشواي شيعيان، در پس غبار قرن ها هنوز رنگ و بويي تازه دارد و بشر هماره نيازمند درس هاي مكتب عاشوراست. محرم فرصت ارزشمندي است براي آموختن رسم زندگي از سرور آزادگان جهان، حضرت اباعبدالله الحسين (ع) و تفكر در ماهيت قيام او كه بقاي دين و انسانيت را تضمين كرد. بي شك واقعه ي عاشورا، دانشگاهي بزرگ است كه در آن بالاترين دروس انساني به بشريت آموزش داده مي شود.
ضمن عرض تسليت به مناسبت فرارسيدن ماه محرم و شهادت جانسوز حضرت اباعبدالله الحسين و 72 يار باوفاي ايشان، اميدست تا با تفكر و تعمق درواقعه ي كربلا و تمسك به ريسمان مودت اهل بيت عصمت و طهارت عليهم السلام، در مسير سعادت و كمال گام برداشته و نمونه شايسته اي از شاگردان مكتب عاشورا باشيم.

مديريت روابط عمومي دانشگاه شيراز

تاریخ: ۱۲:۵۵ - ۱۰/۰۶/۱۳۹۸   بازدید: ۴۰۴