جمعه ۲۴ آبان ۱۳۹۸

بازديد معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشكي شيراز از آزمايشگاه مركزي دانشگاه شيراز

آقاي دكتر يونس قاسمي معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشكي شيراز از تجهيزات آزمايشگاه مركزي دانشگاه شيراز بازديد كرد.
در اين بازديد كه با حضور دكتر امين رضا ذوالقدر مدير پژوهشي دانشگاه شيراز انجام شد، بر همكاري هاي بين دو دانشگاه در حوزه هاي پژوهشي و فناوري تاكيد گرديد.
دكتر قاسمي با اشاره به كاربردهاي گسترده دستگاه هاي موجود از جمله دستگاه هاي رامان كانفوكال، اسمومتر، رئومتر و ميكروسكوپ الكتروني روبشي در علوم پزشكي، پيشنهاد بازديد هاي علمي دانشجويان علوم پزشكي از اين آزمايشگاه را مطرح كرد.
دكتر ذوالقدر هم با اشاره به ظرفيت و توانمندي بالاي اساتيد، دانشجويان و دانش اموختگان؛ همكاري دو دانشگاه براي راه اندازي ناحيه نوآوري و فناوري شيراز را خواستار شد.
مدير پژوهشي دانشگاه شيراز گفت: با توجه به گسترش تحقيقات بين رشته اي و نياز به استفاده از تجربيات دانشمندان حوزه هاي مختلف براي انجام فعاليت هاي نوآورانه همكاري محققان اين دو دانشگاه مي تواند در توسعه علم و فناوري دانش بنيان موثر باشد.
   تاریخ: ۱۶:۱۲ - ۱۴/۰۶/۱۳۹۸   بازدید: ۶۸۸