دریافت اطلاعات ...

سه شنبه ۱ مهر ۱۳۹۹

بازديد رئيس دانشگاه از معاونت فرهنگي اجتماعي دانشگاه شيراز

دكتر نادگران،رييس دانشگاه شيراز به همراه برخي از اعضاي هيات رئيسه در ساختمان معاونت فرهنگي اجتماعي حضور يافت و ضمن بازديد از مجموعه جلسه اي با كاركنان، رؤساي ادارات و مجموعه مديريت برگزار نمود.
اين بازديد بر اساس سياستهاي دانشگاه شيراز براي تحكيم، حمايت و افزايش فعاليتهاي معاونت فرهنگي اجتماعي دانشگاه و ارائه خدمات به دانشجويان، اساتيد و كاركنان صورت گرفت.
دكتر واعظي، معاون دانشجويي و فرهنگي در اين نشست، اظهار اميدواري كرد: مجموعه فرهنگي دانشگاه بتواند به صورت پيوسته در مسير اعتلاي فرهنگ حركت كند .
خانم دكتر البرزي، قائم مقام محترم فرهنگي اجتماعي دانشگاه شيراز. هم گفت : تغييرات ايجاد شده در ساختار معاونت فرهنگي اجتماعي نويد بخش پويايي بيشتر و استمرار توفيقات مي باشد.
وي خاطرنشان كرد: توجه ويژه هيات رئيسه مسئوليت معاونت را بيش از پيش مي نمايد كه انشالله بتوان فعاليتهاي مناسب برنامه ريزي و اجرا نمود و اين مهم بي شك مرهون حمايت دلسوزانه ي مسئولان دانشگاه مي باشد.
آقاي دكتر حفيظي، مدير فعاليت هاي فرهنگي اجتماعي دانشگاه شيراز به ترسيم افق پيش رو در فعاليت هاي اصلي پرداخت و دانشجويان ورودي جديد، اساتيد فعال در عرصه ي فرهنگ، تمركز زدائي از فعاليت هاي فرهنگي، ايجاد استارت آپ هاي دانشجويي در زمينه هاي فرهنگي، هنري و اجتماعي و همچنين آموزش هاي تخصصي را از عمده اولويت هاي فرهنگي دانشگاه برشمرد.
اين جلسه با بيان برخي ديدگاهها و دغدعه هاي كارشناسان فرهنگي ادامه يافت و در خاتمه دكتر نادگران ضمن تاكيد بر اهميت فرهنگ و لزوم حمايت فعاليت هاي فرهنگي اظهار اميدواري كرد دانشگاه شيراز باعزم، اراده و همدلي بيش ازگذشته منشا خدمات ارزنده اي به دانشگاهيان و جامعه باشد .
   تاریخ: ۱۰:۴۹ - ۱۶/۰۶/۱۳۹۸   بازدید: ۱۳۳۱