پنج شنبه ۲ آبان ۱۳۹۸

پيام رئيس دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصيلي جديد

به نام خدا

يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ
(خداوند آنهايي را كه ايمان آورده اند و كساني را كه دانش يافته اند، به درجاتي برافرازد) «سوره مجادله، آيه11»

فرارسيدن بهار علم و دانش را به همه ي دانشگاهيان، اعضاي هيأت علمي، كاركنان و دانشجويان گرامي به ويژه نودانشجويان عزيز، تبريك و تهنيت مي گويم.
خداوند را شاكريم كه ديگربار توفيق ورود به فصل بهار تعليم و تربيت را نصيبمان كرد. امسال در حالي به استقبال سال تحصيلي جديد مي رويم كه فروغ از شور و شعور حسيني، بيت الغزل ديوان معرفت و دانايي محيط دانشگاه هاست. همچنين تقارن معنادار مهر دانش با هفته ي شكوهمند دفاع مقدس، مانند هرسال تقارني بس خجسته و نيكوست. اين هردو مناسبت، باري ديگر تكليف پاسداري از حرمت خون شهيدان را در سنگر دانشگاه يادآور مي شود. به حقيقت وظيفه ي پويندگان دانش است كه شجاعت و آزادگي علمي را در خدمت رفاه كشور و مردم قرار دهند.
آغاز سال تحصيلي جديد فرصت مغتنمي است كه همه ي دانشگاهيان فرهيخته و ارجمند را به هم افزايي همدلانه و خردمندانه دعوت كنيم تا در پرتو حضور و همكاري شما فرهيختگان عزيز، بتوانيم رسالت ملي حرفه اي و اخلاقي خويش را انجام دهيم.
اينجانب از همه ي اعضاي خانواده ي بزرگ دانشگاه شيراز مي خواهم كه با انديشه و عزمي نو و همچنين همدلي و همكاري هرچه بيش تر، دست در دست هم نهيم و سال جديد تحصيلي را به سال فعاليت و مشاركت در پيشبرد توسعه ي علمي و حل مسائل و مشكلات جامعه در همه ي زمينه ها تبديل كنيم.
رويكرد اصلي دانشگاه شيراز در مقطع كنوني، كيفيت آموزش و پژوهش با تكيه بر همه ي ظرفيت هاي بالقوه و بالفعل پژوهشي است و حركت به سمت دانشگاه هاي نسل سوم و چهارم در جهت نوآوري و كارآفريني، ازجمله اهداف اين دانشگاه بزرگ است. اميد آن مي رود كه با مشاركت و تلاش همه ي دانشگاهيان عزيز، به زودي اين مهم محقق شود.
ضمن عرض تبريك مجدد به مناسبت آغاز سال تحصيلي جديد، به همه ي دانشگاهيان عزيز، به ويژه خانواده ي بزرگ دانشگاه شيراز، بار ديگر از درگاه خداوند متعال براي تمامي دانشگاهيان و عموم فرهنگيان و فرهيختگان عزيز كشور، موفقيت، بهروزي و نيك فرجامي را در سال تحصيلي جديد آرزو مي نمايم.

حميد نادگران
رئيس دانشگاه شيراز