شنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۸

سرپرست پارك علم و فناوري فارس منصوب شد

دكتر منصور غلامي، وزير علوم، تحقيقات و فناوري در حكمي، دكتر امين رضا ذوالقدر را به عنوان سرپرست پارك علم و فناوري فارس منصوب كرد.

به گزارش اداره كل روابط عمومي وزارت علوم، در اين حكم انتصاب خطاب به دكتر ذوالقدر آمده است:
با عنايت به استعفاي جناب آقاي دكتر مر از رياست پارك علم و فناوري فارس، ضمن تشكر و آرزوي توفيق براي ايشان، بر اساس پيشنهاد معاون محترم پژوهش و فناوري به موجب اين حكم به سمت سرپرست پارك علم و فناوري فارس منصوب مي شويد.
اميد وارم با تعامل مؤثر با مديريت استان و دانشگاه هاي بزرگ منطقه شرايط رشد و توسعه كمّي و كيفي پارك و زمينه هاي نقش آفريني هر چه بيشتر آن را در زيست بوم كارآفريني و نوآوري منطقه فراهم آوريد و جايگاه پارك علم و فناوري فارس را در عرصه علم و فناوري و برنامه هاي توسعه اي منطقه ارتقا دهيد.
ان شاءالله با توكل به خداوند سبحان و پيروي از آموزه هاي اسلامي و مباني علمي مأموريت ها و وظايف محوّله را برپايه قوانين، سياست ها و برنامه هاي مصوّب دولت تدبير و اميد و طرح هاي پيشنهادي به مجلس محترم شوراي اسلامي اجرا و با جلب همكاري دانشگاهيان و صاحب نظران در مراكز دولتي و خصوصي حوزه فناوري نقشي شايسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوري ايفا نماييد.
دكتر امين رضا ذوالقدر متولد سال 1360 در نيريز فارس و دانشيار بخش شيمي دانشگاه شيراز است.
وي دانش آموخته كارشناسي شيمي دانشگاه سيستان و بلوچستان، كارشناسي ارشد شيمي فيزيك دانشگاه شيراز و دكتراي تخصصي شيمي فيزيك از دانشگاه شيراز مي باشد.
از مسئوليت هاي اجرايي دكتر ذوالقدر مي توان به معاون بخش شيمي دانشگاه شيراز (1397-1396)، سرپرست دانشكده فناوري هاي نوين دانشگاه شيراز (1398-1397)، رئيس پژوهشكده نانوفناوري دانشگاه شيراز (1398-1397)، مدير پژوهشي دانشگاه شيراز (1398)، عضو هيئت مديره شركت ابداع و انتقال دانش (1378 تاكنون)، مدير عامل شركت پديدآوران پديده هاي نوين، مستقر در پارك علم و فناوري فارس، (1388 تاكنون)، پژوهشگر (هيئت علمي پژوهشي) دانشگاه علوم پزشكي شيراز-مركزتحقيقات علوم دارويي (1391-1390) و نماينده بخش شيمي دانشگاه شيراز در انجمن شيمي ايران (1396 تاكنون) اشاره كرد.
عضو شوراي استعداد هاي درخشان دانشگاه شيراز (1397 تاكنون)، عضو كميته امور بين الملل دانشگاه شيراز (1397 تاكنون)، سرپرست تيم المپياد بخش شيمي دانشگاه شيراز (1394 تاكنون)، دبير تخصصي نشريه پژوهش هاي شيمي (1397 تاكنون)، سرپرست IT بخش شيمي دانشگاه شيراز (1393 تاكنون)، راه اندازي آزمايشگاه محاسباتي (HPC) در بخش شيمي دانشگاه شيراز (1386 تاكنون)، راه اندازي آزمايشگاه الكتروشيمي فيزيك در بخش شيمي دانشگاه شيراز (1396 تاكنون)، دبير اجرايي دومين كنفرانس ملي علوم پروتئيني و پپتيدي 1397 (با حضور پروفسور روبرت هابر برنده جايزه نوبل شيمي)، عضو كميته اجرايي نوزدهمين كنگره شيمي ايران 1395 و استاد ميزبان پروفسور اكسل كلاين از دانشگاه كلن آلمان (جهت دوره فرصت مطالعاتي فروردين تا مرداد 1398) از ديگر مسئوليت هاي اجرايي وي به شمار مي رود.
وي چاپ بيش از 30 عنوان مقاله در نشريات معتبر ملي و بين المللي، شركت در بيش از 20 كنفرانس ملي و بين المللي، داوري بيش از 50 عنوان مقاله براي نشريات معتبر، راهنمايي و مشاوره 35 عنوان رساله تحصيلات تكميلي، ترجمه كتاب شيمي در اينترنت، محقق سرآمد علمي كشور و دريافت گرنت پژوهشي از معاونت علمي و فناوري رئيس جمهوري در سال 1394 را در كارنامه فعاليت هاي علمي و پژوهشي خود دارد.
وزير علوم همچنين در نامه جداگانه اي از خدمات دكتر فريد مر، رئيس سابق پارك علم و فناوري فارس در زمان تصدي مسئوليت اين پارك قدرداني كرد.
ل.م 54/ ع. ع 57

تاریخ: ۱۱:۰۴ - ۰۱/۰۷/۱۳۹۸   بازدید: ۸۹۶