شنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۸

برگزاري طرح از خانه تا دانشگاه به همت معاونت فرهنگي و جمعي از دانشجويان دانشگاه شيراز

معاونت فرهنگي اجتماعي دانشگاه شيراز در راستاي برگزاري طرح از خانه تا دانشگاه و همچنين اهميت دادن به نقش و جايگاه دانشجو در فعاليتهاي فرهنگي اقدام به برگزاري تجليل از دانشجويان همكار در برنامه معارفه نودانشجويان و خانواده هاي محترمشان نمود .
اين نشست صميمي با حضور سركار خانم دكتر البرزي قائم مقام معاونت فرهنگي اجتماعي دانشگاه شيراز ، جناب آقاي دكتر حفيظي مدير محترم فرهنگي دانشگاه و دانشجويان همكار فرهنگي صورت گرفت .
خانم دكتر البرزي قائم مقام معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه شيراز ضمن تجليل و قدرداني از همكاري ارزشمند دانشجويان در برگزاري مراسم ويژه خانواده هاي نودانشجويان به بيان اهداف استقبال از والدين پرداختند و ابراز اميدواري كردند با برنامه هايي مشابه بتوان در ايجاد هويت دانشگاهي و انطباق پذيري در دانشجويان گامهاي اساسي برداشت. ايشان همكاري داوطلبانه دانشجويان در برنامه را نشان پويايي دانستند كه مي تواند در دستيابي دانشگاه به اهداف خود نقش داشته باشد.
درادامه اقاي دكتر حفيظي، مدير محترم فرهنگي دانشگاه نيز ضمن تشكر و تقدير از دانشجويان همكار، به اهميت اين همكاري در هدايت و تسهيل فعاليتهاي نو دانشجويان وايجاد احساس ارامش در انان پرداختند. ايشان تاكيد نمودند اين فعاليت داوطلبانه بويژه با توجه به روش پاسخگويي و احترام به والدين موجب رضايت نودانشجويان و خانواده هاي محترمشان شده است. در ادامه ايشان ابراز اميدواري نمودند بتوان بارفع كمبودها و استفاده از نظرات و تجارب ارزشمند اين برنامه در سالهاي آتي برنامه را بهتر برگزار نمود.
همچنين دانشجويان به بيان مسائل و دغدغه هاي خود پيرامون برگزاري بهتر برنامه و آسيب شناسي آن پرداختند و پاسخ سوالات خود را دريافت نمودند .
در انتهاي برنامه نيز با اهدا لوح تقدير و هديه از زحمات دانشجويان تقدير بعمل آمد.

تاریخ: ۱۴:۱۸ - ۰۷/۰۷/۱۳۹۸   بازدید: ۳۷۳