شنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۸

گراميداشت هفته‌ي دفاع مقدس

مراسم بزرگداشت هفته دفاع مقدس و تجليل از خانواده سردار شهيد عليرضا هاشم نژاد، به همت پايگاه مقاومت بسيج دانشكده ي دامپزشكي، در سالن آمفي تئاتر اين دانشكده با حضور دكتر حفيظي، مدير امور فرهنگي دانشگاه شيراز، هيأت رئيسه ي دانشكده ي دامپزشكي و كاركنان و دانشجويان اين دانشكده برگزار شد.
در ابتداي اين مراسم، رئيس دانشكده دامپزشكي، ضمن سپاسگزاري از حاضران، به موضوع جنگ تحميلي و شاخص هاي ٨ سال دفاع مقدس پرداخت. ايشان معنويت جبهه هاي جنگ، عشق به شهادت طلبي در حين انجام وظيفه ديني و ميهني را از مشخصه هاي ويژه ي اين دوران خواند.
در ادامه مراسم پس از پخش كليپ (نمايه)هايي كوتاه در رابطه با دفاع مقدس و مدافعين حرم، آقاي موسوي به سخنراني در رابطه با نقش دامپزشكان در احياي سرزمين اسلامي و كسب جايگاه معرفتي توسط رزمندگان اسلام در جبهه هاي حق عليه باطل پرداخت و به پيوند ميان علم الاديان و علم الابدان اشاره كرد.
در ادامه مراسم پس از نمايش (كليپ) نمايه اي از سردار شهيد عليرضا هاشم نژاد، از پدر و مادر اين شهيد با اهداي لوح تقدير و هدايايي تجليل شد.
در بخش پاياني مراسم نيز، آقاي آرام، راوي هشت سال دفاع مقدس، به روايتگري درباره ي ويژگي هاي شهداي 8 سال دفاع مقدس و بيان خاطرات دلنشين آن دوران پرداخت.

تصاوير بيش تر مرتبط با اين خبر در آرشيو ديجيتال دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۱۴:۲۶ - ۰۹/۰۷/۱۳۹۸   بازدید: ۱۴۱