جمعه ۲۴ آبان ۱۳۹۸

نشست هم انديشي مديريت امور عمومي و پشتيباني با مسئولان امور اداري و نمايندگان واحدهاي دانشگاه

دومين نشست هم انديشي مديريت امور عمومي و پشتيباني با مسئولين امور اداري و نمايندگان واحدهاي دانشگاه با موضوع ايجاد وحدت رويه در اجراي آيين نامه مالي و معاملاتي، امور ايمني و پيشگيري از آتش سوزي، خريدها، انبارها، كارپردازي و خدمات نقليه مركزي به واحدها در سالن كوهپايه برگزار شد.
در ابتداي اين نشست ، مهندس عوض پور مدير امور عمومي و پشتيباني با يادآوري مشكلات مالي كشور، بر ضرورت اصلاح و بازنگري فرايندهاي اجرايي با رويكرد بهينه سازي و صرفه جويي در امور خريدها و هزينه هاي مصرف آب، برق، گاز( انرژي) تاكيد كرد و خواستار پايش مستمر و جدي توسط مسئولين امور اداري واحدها شد.
آقاي سميعي پور، معاون مديريت امور عمومي هم با مرور شرح وظايف و تشكيلات امور عمومي ،درخصوص برخي از بندهاي آيين نامه معاملاتي دانشگاه با حاضرين به بحث و تبادل نظر پرداخت.
آقاي رجبي مسئول اداره امور ايمني نيز با تاكيد بر اهميت پيشگيري از حريق و مشكلات كمبود امكانات شهري براي مقابله با آتش سوزي ، در قالب كارگاه آموزشي آشنايي با سيستم هاي اعلام و اطفاي حريق، كاركرد آنها، راه هاي پيشگيري و مقابله با آتش ، امكانات موجود و راههاي بهبود و اصلاح ايمني در دانشگاه مطالبي را بيان كرد.
آقاي احمدي مسئول نقليه مركزي هم با توجه به تجربيات كسب شده براي ادئه بهتر خدمات ، فرم درخواست خودرو از نقليه مركزي را در اختيار حاضرين قرار داد .
در پايان از خدمات آقاي محمد مهدي قنبري آتش نشان دانشگاه شيراز تقدير شد.
   تاریخ: ۱۰:۰۵ - ۱۰/۰۷/۱۳۹۸   بازدید: ۱۹۳