پنج شنبه ۲ آبان ۱۳۹۸

مراسم معارفه دانشجويان ورودي جديد دانشگاه شيراز

دومين مرحله طرح ازخانه تا دانشگاه و مراسم معارفه هزار و چهارصد دانشجوي كارشناسي ورودي جديد دانشگاه شيراز با حضور اعضاي هيات رئيسه در سالن ورزشي كوثر برگزار شد.
دكتر حميد نادگران، رييس دانشگاه شيراز در اين آيين گفت : با همفكري و همدلي مي شود مشكلات را حل كرد.
وي خطاب به دانشجويان اظهار داشت : دانش آموختگان توانمند دانشگاه شيراز در داخل و خارج كشور، خدمت را سرلوحه كار خود قرار داده اند.
رييس دانشگاه شيراز از دانشجويان ورودي جديد خواست تا با تلاش و كوشش فعاليت هاي علمي آموزشي را ادامه دهند.
دكتر نادگران تصريح كرد : در كنار درس خواندن، انجام فعاليت هاي فرهنگي و ورزشي، زمينه ساز حضور موثر دانشجويان در اجتماع است.
رئيس دانشگاه شيراز به ظرفيت هاي فراوان اين دانشگاه هم اشاره كرد و گفت : دانشگاه شيراز با 17 هزار دانشجو، 75 رشته، 350رشته گرايش، 15 دانشكده،15 پژوهشگاه و 714 عضو هيات علمي، بر تارك آموزش عالي كشور مي درخشد.
دكتر نادگران گفت : دانشگاه شيراز يكي از دانشگاه هاي برتر و سطح يك كشور است و تنوع موجود در رشته هاي آن، بستر مناسبي براي فعاليت هاي علمي پژوهشي است.
در ادامه مراسم، نشست هاي پرسش و پاسخ با حضور دكتر محمدي، مدير حراست دانشگاه، دكتر رحيمي، رئيس مركز مشاوره و روان درماني دانشگاه شيراز، دكتر حسينچاري، رئيس دانشكده علوم تربيتي و روان شناسي و نويسنده كتاب فوت و فن زندگي دانشجويي، خانم دكتر محبوبه البرزي، قائم مقام معاون فرهنگي دانشجويي دانشگاه و دكتر واعظي، معاون فرهنگي و دانشجويي برگزار شد و مسئولان دانشگاه شيراز به پرسش هاي دانشجويان پاسخ دادند.
برپايي نمايشگاه توانمندي ها و فعاليت هاي كانون هاي علمي فرهنگي اجتماعي دانشجويان، پخش كليپ، اجراي سرود و استند آپ كمدي، از ديگر بخش هاي مراسم معارفه دانشجويان كارشناسي ورودي جديد دانشگاه شيراز بود.

تاریخ: ۱۰:۲۴ - ۱۰/۰۷/۱۳۹۸   بازدید: ۷۲۴