پنج شنبه ۲ آبان ۱۳۹۸

انتشار كتاب آسيب شناسي شبكه هاي مجازي توسط كارمند دانشگاه شيراز

كتاب آسيب شناسي شبكه هاي مجازي توسط آقاي رضا مظلوم زاده كارشناس آموزش دانشكده علوم تربيتي و روان شناسي دانشگاه شيراز منتشر شد .
اين كتاب در يكصد صفحه مصور و جدول ، با شمارگان هزار جلد توسط انتشارات فرهوش به چاپ رسيده است .
به گفته ي نويسنده ي كتاب، استفاده از شبكه هاي مجازي ، روز به روز گسترش بيشتري مي يابد و دنياي مجازي، دنياي پيچيده و وسيعي است كه افراد مختلف جامعه با باورها و اعتقادات گوناگون و موقعيت هاو گرايش هاي مختلف در آن فعاليت مي كنند .
كارشناس دانشكده علوم تربيتي و روان شناسي گفت: شبكه هاي مجازي با وجود تمامي مزايا ، داراي معايب و آسيب هايي هستند ، كه اين كتاب به بررسي آسيب هاي شبكه هاي مجازي در خانواده و جامعه از ديدگاه جامعه شناختي مي پردازد .
شايان ذكر است از اين نويسنده، كتاب ديگري تحت عنوان ديدگاه مهاجرتي جوانان در شهرستان استهبان از انتشارات سنجش و دانش در سال 1396 چاپ شده است .

تاریخ: ۱۲:۴۵ - ۱۳/۰۷/۱۳۹۸   بازدید: ۳۶۷