پنج شنبه ۲ آبان ۱۳۹۸

امضاي تفاهم‌نامه‌ي همكاري ميان دانشگاه شيراز و نيروي انتظامي استان فارس

تفاهم نامه ي همكارهاي علمي پژوهشي ميان دكتر حميد نادگران (رئيس دانشگاه شيراز) و سردار رهام بخش حبيبي، (فرمانده نيروي انتظامي استان فارس) به امضا رسيد.
در اين نشست كه با حضور اعضاي هيأت رئيسه ي دانشگاه شيراز و فرماندهي نيروي انتظامي استان فارس در دفتر رياست دانشگاه برگزار شد، نخست دكتر نادگران رئيس دانشگاه، اربعين حسيني را تسليت گفتند و براي همه زائران سلامت و توفيق معنوي را آرزو كرد. ايشان ضمن تبريك روز نيروي انتظامي، اين گروه را نيروهايي مخلص و زحمت كش در نظام جمهوري اسلامي خواند و از زحمات آن ها به ويژه همكاري هايي كه در پيوند با دانشگاه دارند، قدرداني كرد.
وي به معرفي و ارائه ي آماري از دانشگاه شيراز پرداخت و ضمن تشريح موقعيت، امكانات و ظرفيت هاي دانشگاه براي همكاري، بر ضرورت تعامل دانشگاه با نيروي انتظامي تأكيد كرد. دكتر نادگران از آمادگي دانشگاه براي همكاري هاي بيش تر، به ويژه در زمينه ي پايان نامه هاي دانشگاهي كه از نظر موضوعي در پيوند با حوزه ي فعاليت ها و نيازهاي نيروي انتظامي است، خبر داد.
سردار رهام بخش حبيبي (فرمانده انتظامي استان فارس) نيز در اين مراسم، ضمن قدرداني از دعوت دانشگاه شيراز براي تشكيل اين جلسه، اعلام كرد: ارزيابي هاي نيروي انتظامي نشان داده است، در ميان دانشگاه هاي كشور، دانشگاه شيراز به عنوان مراكز پژوهشي همكار، قابل تقدير شناخته شده است.
ايشان خواستار همكاري دوسويه ي ناجا و دانشگاه شد و گفت، دانشگاهيان از تجارب همكاران نيروي انتظامي استفاده كنند و با علم و دانش خود به بررسي، ريشه يابي و البته يافتن راه حل براي مشكلات موجود در جامعه بپردازند.
در اين نشست حجةالاسلام و المسلمين نيري (رئيس نهاد رهبري دانشگاه شيراز) هم، ضمن عرض تبريك و خداقوت به فرماندهان نيروي انتظامي، به چهار بعد سلامت فردي، رواني، اجتماعي و معنوي اشاره كرد و گفت، سلامت اجتماعي كه يكي از ابعاد مهم سلامت به شمار مي رود؛ به كمك نيروي انتظامي محقق مي شود. وي افزود: پليس مقتدر، ضامن سلامت اجتماعي است؛ از همين رو وظيفه ي تك تك ماست كه اقتدار نيروي انتظامي را حفظ كنيم.
همچنين حجةالاسلام و المسلمين ديلمي (مسئول عقيدتي سياسي نيروي انتظامي استان فارس) نيز به بيان اهميت علم و اخلاق در اسلام پرداخت و آن ها را مكمل يكديگر خواند. وي افزود: حرف اسلام حرفي جهاني است و حرف جهاني اسلام، اخلاق است. او گفت: كشور به توسعه ي پيشرفته تري نياز دارد، در اين ميان باتوجه به نقش هدايتگري دانشگاه و حوزه در مسير علمي و توسعه ي كشور، لازم است ارتباط دانشگاه با ديگر نهادهاي جامعه ازجمله ناجا عميق تر باشد. وي خواستار ارتباط دوسويه و بيش از پيش دانشگاه و نيروي انتظامي، به ويژه در زمينه ي توليد شد و به تاثير خاص محتواي فكر و انديشه اي كه توسط اين نهادها در جامعه توليد مي شود، پرداخت.
دكتر محمدي، رئيس حراست دانشگاه شيراز نيز با اشاره به همكاري هاي پيشين نيروي انتظامي، از زحمات اين گروه قدرداني كرد.
در پايان اين نشست، لوح تقديري از طرف پژوهشگاه علوم انتظامي و مطالعات اجتماعي ناجا به رييس دانشگاه شيراز، براي همكاري هاي قابل تقدير اين دانشگاه اهدا شد.
   تاریخ: ۱۱:۱۱ - ۱۷/۰۷/۱۳۹۸   بازدید: ۷۷۵