پنج شنبه ۲ آبان ۱۳۹۸

تجليل از سيده مهتاب نبوي، پاراتكواندوكار بين المللي دانشگاه شيراز

در آيين رسمي بازگشايي دانشگاه هاي فارس كه با حضور استاندار و روساي دانشگاه هاي استان برگزار شد؛ از خانم سيده مهتاب نبوي، پاراتكواندوكار بين المللي دانشگاه شيراز تجليل شد.
براساس آخرين رنكينگ جهاني، سيده مهتاب نبوي، بانوي كشورمان و دانشجوي كارشناسي رشته زيست شناسي دانشكده علوم دانشگاه شيراز، در صدربرترين هاي دنيا قرار دارد.
جديدترين رنكينگ پاراتكواندو در ماه آوريل از سوي فدراسيون جهاني تكواندو اعلام شد و پاراتكواندوكاران كشورمان در جمع برترين هاي دنيا قرار گرفتند.
براين اساس ، خانم سيده مهتاب نبوي پاراتكواندو كار شيرازي با كسب 110 امتياز همچنان در صدر رنكينگ وزن 58- كيلوگرم (K41) قرار دارد.
اين دانشجوي پرافتخار دانشگاه شيراز ، سال گذشته هم موفق شده بود مدال طلاي مسابقات قهرماني جهان - در آنتاليا تركيه برگزار شد - را از آن خود كند و ۱۰۰ امتيازبراي سهميه پارالمپيك ۲۰۲۰ توكيو كسب نمايد.
   تاریخ: ۱۴:۵۸ - ۱۷/۰۷/۱۳۹۸   بازدید: ۵۶۸