پنج شنبه ۸ اسفند ۱۳۹۸

اعزام كاروان دانشجويي اربعين حسيني ويژه دانشجويان دانشگاه شيراز

210 دانشجوي دانشگاه شيراز در قالب كاروان هاي پياده روي اربعين حسيني عازم كربلا شدند.
اعزام دانشجويان براي پياده روي اربعين با حمايت مسئولان دانشگاه و دفتر نهاد رهبري در دانشگاه و با هماهنگي ستاد اربعين دانشگاه شيراز صورت مي گيرد.
با توجه به استقبال پرشور دانشجويان براي حضور در اين حركت عظيم ديني، امسال 5 اتوبوس شامل 3 اتوبوس دانشجويان دختر، يك اتوبوس دانشجويان پسر و يك اتوبوس كارمندان دانشگاه به كربلا اعزام شدند.
حضور در مسجد كوفه، وادي السلام، برگزاري مراسم روضه و تعدادي برنامه معنوي براي مسير برنامه ريزي شده است .
كاروان دانشجويي رهروان كربلا ، طبق روال شش سال گذشته، پس از قرائت زيارت عاشورا در جوار قبور مطهر پنج شهيد گمنام دانشگاه شيراز ، اين سفر را آغاز كردند.
بيش از نيمي از دانشجويان شركت كننده در اين كاروان، زيارت اولي هستند كه با همكاري ستاد اربعين دانشگاه شيراز به زيارت ائمه هدي (عليهم السلام) مشرف مي شوند.
   تاریخ: ۰۸:۲۹ - ۲۴/۰۷/۱۳۹۸   بازدید: ۵۵۸