پنج شنبه ۸ اسفند ۱۳۹۸

ارتباط مركز مشاوره و روان درماني دانشگاه شيراز با سازمان ها و ادارات دولتي و بخش خصوصي

جلسه ارتباط با صنعت، بيست و چهارم مهرماه سال جاري با حضور آقاي دكتر افضلي، مدير امور فنآوري و طرح هاي كاربردي دانشگاه شيراز و آقاي دكتر چنگيز رحيمي، رئيس مركز مشاوره و روان درماني دانشگاه شيراز و نمايندگان سازمان ها و نهادهاي دولتي و بخش خصوصي با هدف ارائه خدمات مشاوره و سلامت روان به آن سازمان ها برگزار گرديد.
دكترسيد فخرالدين افضلي، مدير امور فناوري و طرح هاي كاربردي دانشگاه شيراز در ابتداي اين نشست به معرفي خانه جامعه و صنعت به عنوان يكي از مدل هاي تعامل جديد دانشگاه شيراز با جامعه پرداخت. وي اظهار داشت: توسعه پايدار از طريق فناوري و توليد به دست مي آيد و هم اكنون ارتباط دانشگاه و صنعت به گفتمان غالب تبديل شده است
دكتر افضلي گفت :در همين راستا و با همكاري مركز مشاوره و روان درماني دانشگاه شيراز جلسه ارتباط با صنعت با هدف ارتقاي بهره وري سازمان ها برگزار شد تا به نيازهاي اساسي جامعه و صنعت در اين خصوص پاسخ مناسب و علمي داده شود.
دكترچنگيز رحيمي، رئيس مركز مشاوره و روان درماني دانشگاه شيراز نيز در اين نشست درباره سه محور اصلي معرفي مركز، نياز سازمان ها و خدمات ارائه شده از سوي مركز، مطالبي را بيان كرد.
رئيس مركز مشاوره و روان درماني دانشگاه شيراز گفت: بررسي سلامت روان مديران و مسئولان در محيط هاي كاري اهميت بسياري دارد، چرا كه برخي افراد به دليل درگير بودن با اختلالات رواني به زير دستان آسيب مي زنند، وي افزود: طبق آمار موجود حدود 25 درصد از شاغلان ايراني حداقل يك اختلال رواني دارند و دست به گريبان مشكلات ناشي از آن هستند.
دكتر رحيمي با تأكيد بر اينكه عدم توجه به سلامت روان كاركنان عواقب ناخوشايندي در پي دارد، عنوان كرد: با وجود هشدارها درباره عدم توجه به سلامت روان كاركنان سازمان، برخي، مسئله را جدي نمي گيرند. بروز و شيوع سندرم فرسودگي شغلي و افزايش مشكلات روانشناختي در بين آنها جزو عواقبي است كه بايد راهكارهاي روان شناختي براي آن ها در نظر گرفت.
اين استاد روان شناسي دانشگاه شيراز خاطرنشان كرد: بهداشت رواني در محيط كار بايد به گونه اي باشد كه مشكلات روان شناختي كاركنان را به دنبال نداشته باشد، رئيس مركز مشاوره و روان درماني دانشگاه شيراز گفت: سلامت روان در محيط كار به معناي پيشگيري از پيدايش مشكلات رواني در كاركنان و سالم سازي فضاي رواني كار است به نحوي كه هيچ يك از كاركنان به دليل عوامل موجود در محل كار گرفتار آسيب رواني نشوند.
دكتر رحيمي اظهار كرد: متأسفانه يكي از عمده ترين مشكلات، كتمان كردن است و از صحبت درباره برخي مسائل و مشكلات رواني مي ترسيم، در حالي كه با پنهان كردن راه به جايي نمي بريم.
به گفته وي، برخي مشكلات كوچك را وقتي نگه داريم و نگوييم به تدريج به مشكلات بزرگ تبديل مي شوند. اين استاد دانشگاه شيراز ادامه داد: بر اساس تعريف سازمان جهاني بهداشت، سلامتي صرفاً نبود بيماري يا ناتواني نيست بلكه بايد يك حالت آسودگي كامل جسمي، رواني و اجتماعي حاصل شود
رئيس مركز مشاوره و روان درماني دانشگاه شيراز، عوامل استرس زا در محيط كار را شامل تراكم كاري، ابهام نقش، تعارض نقش، عدم امنيت شغلي، روابط نامطلوب با مافوق و شرايط كاري نامطلوب برشمرد.
دكتر رحيمي در ادامه به بيان توانمندي هاي مركز مشاوره و روان درماني دانشگاه شيراز پرداخت و گفت : اين مركز براي 10 سال پياپي مركز مشاوره برتر كشور بوده و كليه فعاليت هاي اين مركز به صورت كاملاً علمي و تخصصي ارائه مي شود.
وي از اعلام آمادگي مركز مشاوره و روان درماني دانشگاه شيراز براي ارائه خدمات به صنايع و سازمان ها خبر داد و اظهار اميدواري كرد با پيگيري هاي مديريت امور فناوري و طرح هاي كاربردي دانشگاه شيراز اين مهم تحقق يابد. در ادامه اين نشست، مديران و نمايندگان سازمان هاي دولتي و صنايع خصوصي به بيان پرسش ها و ديدگاه هاي خود پرداختند.

تاریخ: ۱۴:۱۰ - ۲۸/۰۷/۱۳۹۸   بازدید: ۶۷۷