پنج شنبه ۸ اسفند ۱۳۹۸

هفته‌ي تربيت بدني و ورزش گرامي باد

٢٦ مهرماه، روز تربيت بدني و ورزش و آغاز هفته ي تربيت بدني است. اين هفته فرصت مغتنمي براي آشنايي بيشتر جامعه با موضوع مهم ورزش است و البته زمان مناسبي براي تبيين اهميت و كاربرد ورزش در ابعاد فردي و اجتماعي، توسعه و ترويج ورزش در خانه و خانواده و همچنين هدايت كردن و سوق دادن جامعه به افزايش فعاليت هاي بدني است. بديهي است ورزش رمز سلامت، تندرستي و پويايي است و به عنوان پديده اي اجتماعي و فرهنگي، نقشي كليدي و اساسي در زندگي معاصر دارد. ازهمين رو برنامه ريزي براي اين مهم، حائز اهميت است.
مديريت روابط عمومي دانشگاه شيراز، ضمن عرض تبريك و تهنيت به مناسبت فرارسيدن هفته ي پرشور و نشاط تربيت بدني به تمامي ورزشكاران و ورزش دوستان، به ويژه دانشجويان، كاركنان و استادان عزيز حوزه ي تربيت بدني در دانشگاه شيراز، از فعاليت ها و زحمات دست اندركاران اين مجموعه قدرداني مي نمايد و ازخداوند متعال براي همگان توفيق روزافزون، بهروزي و ديرزيستي خواستار است.

مديريت روابط عمومي دانشگاه شيراز

تاریخ: ۱۰:۲۵ - ۳۰/۰۷/۱۳۹۸   بازدید: ۴۷۲