جمعه ۲۴ آبان ۱۳۹۸

جايزه آكادمي جهاني علوم TWAS

دكتر حميدرضا پورقاسمي ، به عنوان تنها استاد ايراني و يكي از 5 دانشمند برتر زير 40 سال آكادمي جهاني علوم (TWAS-CASAREP) در سال 2019 انتخاب شد.
وي هم اكنون به عنوان دانشيار بخش مهندسي منابع طبيعي و محيط زيست در دانشكده كشاورزي دانشگاه شيراز مشغول تدريس و پژوهش است.
آكادمي جهاني علوم (TWAS) با هدف پيشرفت علم در كشورهاي درحال توسعه در سال 1983 در Trieste كشور ايتاليا با گروهي از دانشمندان ممتاز دنيا و به افتخار پروفسور عبدالسلام برنده جايزه نوبل از كشور پاكستان بنيان گذاري گرديد.
در حال حاضر TWAS داراي 1116 عضو از 90 كشور دنياست كه 73 عضو آن از كشورهاي درحال توسعه هستند.
اعضاي TWAS از دانشمندان زير 40 سال و بر اساس فعاليت هاي پژوهشي انتخاب و معرفي مي شوند.
پس از داوري اوليه، 10 دانشمند جوان معرفي و سپس كميته TWAS از بين 10 پژوهشگر معرفي شده، 5 نفر نهايي را انتخاب و آنها را به مدت 5 سال تحت حمايت هاي پژوهشي قرار مي دهد.
نكته قابل برجسته آن است كه پژوهشگران برتر در 10 گروه علمي با يكديگر رقايت مي نمايند كه داراي تخصص هاي مختلف اعم از كشاورزي، شيمي، رياضيات، فيزيك، اقتصاد، علوم پزشكي، بيولوژي مولكولي- سلولي، سيستم هاي بيولوژيك، علوم مهندسي، علوم زمين و نجوم مي باشند.
پژوهشگر برتر كشور در بخش كشاورزي ( سال 1395) ، مجري و همكار در 7 طرح پژوهشي ، پژوهشگر جوان دانشگاه شيراز(1397) ، پژوهشگر برتر دانشكده كشاورزي دانشگاه شيراز(1396) ، استاد نمونه آموزشي دانشكده كشاورزي دانشگاه شيراز(1396)، چاپ سه كتاب در انتشارات معتبر بين المللي Elsevier و Springer، 120 مقاله ISI در مجلات معتبر بين المللي، 45 مقاله در مجلات ISC ،
داور 51 مجله بين المللي و 22 مجله ملي و راهنمايي و مشاوره 44 رساله دكتري و پايان نامه كارشناسي ارشد ؛ در كارنامه علمي و پژوهشي دكتر حميدرضا پورقاسمي، اين استاد پرتلاش دانشگاه شيراز مشاهده مي شود.
پيش از اين دكتر بهرام همتي نژاد، استاد دانشگاه شيراز جايزه جوان TWAS را دريافت كرده بود.
خانم پروفسور افسانه صفوي، پروفسور كرامت اله ايزدپناه و پروفسور حبيب فيروزآبادي از اساتيد دانشگاه شيراز هستند كه هم اكنون در TWAS عضويت دارند.

تاریخ: ۱۳:۲۱ - ۱۲/۰۸/۱۳۹۸   بازدید: ۱۱۲۹