پنج شنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۹

تبريك به مناسبت روز كتابخواني و كتابدار

به نام خدا
كسي كه به كتاب ها تسلي و آرامش يابد، هرگز آرامش خود را از دست نخواهد داد (امام علي (ع))

ميلاد سراسر نور حضرت رسول اكرم (ص) و امام صادق (ع) بر همگان مبارك باد. تقارن اين عيد پرميمنت با روز كتاب، كتاب خواني و كتابدار، تقارني بس فرخنده است كه باري ديگر اهميت كتاب و حافظان كتاب را يادآور مي شود. خداوند متعال معجزه ي پيامبر خاتمش را كتاب قرار داد و در آن به قلم و آنچه مي نويسد، سوگند ياد كرد؛ اين موضوع اهميت كتاب و نوع ارتباط ما را در مواجهه با آن به خوبي مشخص مي كند و جايگاه كتابداران ارجمند را كه به عبارتي ديگر باغبانان باغ انديشه هستند، بيش از پيش برجسته مي سازد.
مديريت روابط عمومي دانشگاه شيراز، ضمن گراميداشت هفته ي كتاب و كتابخواني و تبريك و تهنيت ويژه به كتابداران عزيز، به ويژه همكاران عزيزمان در دانشگاه شيراز، از زحمات تمامي فعالان و تلاشگران عرصه ي قلم و انديشه كه گامي مؤثر در مسير اعتلاي فرهنگ كتابخواني برمي دارند، تقدير و قدرداني نموده و از خداوند منان، موفقيت، بهروزي و ديرزيستي همگان را خواستار است.

مديريت روابط عمومي دانشگاه شيراز

تاریخ: ۱۴:۱۵ - ۲۵/۰۸/۱۳۹۸   بازدید: ۶۷۲