یکشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۸

حمايت وزارت فدرال تحصيل و پژوهش آلمان(BMBF) از پروژه هاي اساتيد دانشگاه شيراز

رئيس مركز همكاري هاي علمي و بين المللي دانشگاه شيراز گفت: نام دوتن از اساتيد دانشگاه شيراز در ليست پروژه هاي مصوب ايراني امسال BMBF قرار گرفت.
دكترمحمد صابر خاقاني افزود : وزارت فدرال تحصيل و پژوهش آلمان (BMBF) يك سازمان دولتي با 60 سال سابقه است كه از پروژه ها در 7 حوزه سياسي، علوم اجتماعي، آموزش، علوم پايه، مهندسي، سلامت ، و آينده پژوهي حمايت مي كند.
وي ادامه داد : سالانه BMBF از حدود 30 پروژه پژوهشي دانشمندان ايراين حمايت مي كند و نام دوتن از اساتيد دانشگاه شيراز در ليست پروژه هاي مصوب ايراني امسال BMBF قرار گرفته است.
دكتر سيد علي اكبر صفوي،استاد دانشكده مهندسي برق و كامپيوتر و دكتر مسعود رياضي ، عضو هيات علمي دانشكده مهندسي شيمي ، نفت و گاز ؛ دو عضو هيات علمي دانشگاه شيراز بودند كه موفق شدند در ليست حمايت BMBF قرار بگيرند.
به گفته ي رئيس مركز همكاري هاي علمي و بين المللي دانشگاه شيراز ؛ اختصاص بودجه حمايتي، بهبود رتبه بين المللي ، خروجي پژوهش در قالب مقاله و كتاب هاي بين المللي و انجام پژوهش هاي كاربردي مرتبط با نياز جامعه؛ از مزاياي قرارگرفتن در ليست BMBF به شمار مي رود.
   تاریخ: ۱۵:۴۹ - ۰۲/۰۹/۱۳۹۸   بازدید: ۶۳۷