پنج شنبه ۸ اسفند ۱۳۹۸

پيام رئيس دانشگاه شيراز به مناسبت روز دانشجو

به نام خدا
يوم الله شانزدهم آذر، «روز دانشجو» گرامي باد. اين روز در تقويم نظام مقدس جمهوري اسلامي، نقطه ي عطفي است كه هماره يادآور رشادت، جان فشاني و فعاليت هاي جريان ساز و غرورآفرين دانشجويان عزيز كشور است. در ١٦ آذرماه ١٣٣٢، سندي ديگر از روح آزادي خواهي و ظلم ستيزي جوانان اين مرزوبوم، در تاريخ پرافتخار ايران اسلامي ثبت گرديد و از آن زمان تا هميشه، روز دانشجو را به عنوان نمادي از روحيه ي خروشان جنبش دانشجويي كه هميشه با نشاط و افتخار، به اميد فردايي روشن مي جوشد و مي خروشد، معرفي كرد.
خوشبختانه اكنون كه در چهارمين دهه از پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي به سر مي بريم، دانشجويان ما همچنان طلايه داران استقلال طلبي و عدالت خواهي هستند و به عنوان مرجعي علمي و اجتماعي و آينده سازان ميهن عزيز اسلامي از ظرفيت هاي بي پاياني براي استمرار اين مفهوم برخوردارند.
به يقين پاسخ و راه حل پرسش ها و مسائل مختلف جامعه در دست دانشجويان كشور است و شادابي و نشاط جامعه، به پويايي و اميد دانشجويان بسته است. از همين رو، روز دانشجو فرصت مغتنمي است تا ضمن بازخواني فعاليت هاي مؤثر دانشجويان در كشور و تأمل در جايگاه آنان، باري ديگر به خرد، هوش و خلاقيت آنان اعتماد كنيم و بدين ترتيب از ظرفيت بزرگ جريان دانشجويي كشور براي رشد و ارتقاي هرچه بيش تر كشور عزيزمان بهره ببريم.
اينجانب ضمن پاس داشت ياد و خاطره ي شهداي مبارزه 16 آذر 1332، روز دانشجو را به محضر تمامي دانشجويان ارجمند، به ويژه دانشجويان عزيز دانشگاه شيراز تبريك و تهنيت عرض نموده، بهروزي، موفقيت و سربلندي همگان را از خداوند منان خواستارم.
حميد نادگران
رئيس دانشگاه شيراز