شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۸

حضور رئيس دانشگاه شيراز در اتاق بازرگاني استان فارس

سمينار ارتباط صنعت، دانشگاه و انقلاب صنعتي چهارم در اتاق بازرگاني، صنايع ، معادن و كشاورزي فارس برگزار شد.
اين مراسم با حضور دكتر اميني معاون وزير صنعت،معدن و تجارت، دكتر نادگران رئيس دانشگاه شيراز، دكتر صفوي استاد دانشكده مهندسي برق و كامپيوتر دانشگاه شيراز، مهندس رازقي رئيس اتاق بازرگاني فارس، مهندس فتوحي رييس شركت شهرك هاي صنعتي استان، دكتر ذوالقدر رييس پارك علم و فناوري فارس و ساير مديران و اساتيد و پژوهشگران بخش اقتصاد استان در اتاق بازرگاني فارس برگزار شد.
مهندس جمال رازقي رئيس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي فارس در اين سمينار گفت: امروز بخش صنعت ما نياز به تحول اساسي دارد كه دانشگاه ما به واسطه بهر گيري از علوم روز دنيا بايد در كنار صنعت قرار گيرد.
وي افزود: يكي از زمينه هاي مهم ارتباط صنعت و دانشگاه رفع موانع بخش توليد به صورت علمي و كارشناسي است اين در حالي است كه امروز مشكلات متعددي بر سر راه توليد و كارآفريني در كشور ايجاد شده كه اين بخش را به بحران كشانده است.
مهندس رازقي اظهارداشت: صنعت و دانشگاه در دوران هاي مختلف مانند دو خط موازي عمل كرده اند و هيچ زمان ارتباط كارآمد بين صنعت و دانشگاه برقرار نشده و جا دارد بزرگان هردو بخش اين موضوع را عارضه يابي كنند.
وي با بيان اينكه نياز ايجاد ارتباط موثر و پويا بين صنعت و دانشگاه همواره از دغدغه هاي ما در اتاق بازرگاني فارس بوده است اضافه كرد: در تمام دوران ها عليرغم تلاش هايي كه در دانشگاه هاي مختلف انجام مي شده نتيجه مورد نظر فعالان اقتصادي حاصل نمي شد زيرا نيازهاي بخش صنعت و خدمات استان يا به صورت درست شناسايي نميشد و يا نتايج پژوهش ها كاربردي نبود.
رئيس اتاق بازرگاني فارس ادامه داد: براي نخستين بار در اتاق بازرگاني فارس شوراي پژوهش از مرداد ماه سال ٩٦ با هدف پر كردن فاصله موجود بين فعالان اقتصادي و دانشگاه هاي استان، نزديكي توليدات دانشگاهي به زبان فعالان اقتصادي و پايبندي تصميم گيران دولتي به خروجي هاي پژوهش هاي دانشگاهي فعاليت خود را آغاز كرده است.
رازقي با بيان اينكه اين شورا به صورت تخصصي و كارشناسي مسايل اقتصادي استان را دنبال مي كند عنوان داشت: در اين شورا 9 هسته تخصصي به تناسب نيازهاي اقتصادي استان فعال است كه در هر يك از اين هسته هاي تخصصي كارشناسان بخش دولتي، بخش خصوصي و دانشگاه حضور داشته و مسايل را از ابعاد مختلف بررسي و كارشناسي مي كنند.
وي بيان كرد: شناسايي نيازهاي شوراي پژوهش از چند بخش از جمله فراخوان از صاحبان كسب و كار، خروجي كميسيون هاي تخصصي اتاق و نيازسنجي بخش هاي اقتصادي استان انجام مي شود كه تلاش مي كنيم اقدامات ما به نياز بخش خصوصي و توسعه اقتصادي استان پاسخ دهد.
رازقي با بيان اينكه در اين شورا ۱۲۰ نفر از اساتيد دانشگاه و خبرگان اقتصادي همكاري مي كنند افزود: ماحصل فعاليت هاي شوراي پژوهش اتاق بازرگاني فارس انجام و اتمام ١٤ طرح پژوهشي، تهيه بيش از ١٥٠ عنوان گزارش كار شناسي، انتشار 10 كتاب و 50 جلد جزوه و نشريات ترويجي است كه هم اكنون نيز 20 پژوهش در اين شورا در دست انجام است.
در اين جلسه خانم دكتر يلدا راهدار عضو هيات رئيسه اتاق بازرگاني فارس، دكتر حميد نادگران رئيس دانشگاه شيراز، دكتر علي اكبر صفوي استاد دانشكده مهندسي برق و كامپيوتر دانشگاه شيراز در موضوع لزوم ايجادارتباط بين صنعت و دانشگاه به سخنراني پرداختند.
   تاریخ: ۱۲:۴۱ - ۱۷/۰۹/۱۳۹۸   بازدید: ۳۰۲