پنج شنبه ۸ اسفند ۱۳۹۸

برگزاري مدرسه نوكا در دانشگاه شيراز

سومين دوره هاي خلاقيت، نوآوري و كارآفريني با عنوان ''مدرسه نوكا '' در دانشگاه شيرازآغاز به كار كرد.
دكتر محمدمهدي عارفي، رئيس مركز نوآوري و كارآفريني دانشگاه شيراز با اعلام اين خبر گفت: نوكا، دوره اي تجربي-آموزشي است كه با هدف ارتقاي آگاهي، دانش و مهارت علاقه مندان به فعاليت در حوزه كسب و كارهاي دانش بنيان و نهادهاي فعال در اكوسيستم نوآوري و فناوري كشوراجرا مي شود.
وي افزود :اين مجموعه قصد دارد با توجه به خلاء نيروي انساني توانمند در اكوسيستم نوآوري و كارآفريني ؛ به آموزش و ارتقاي مهارت متقاضيان بپردازد تا افراد بتوانند در مجموعه هايي مانند شتابدهنده ها، پارك هاي علم و فناوري و مراكز رشد و ... مشغول به كار شوند و تا حدودي خلاء موجود را برطرف نمايند.
رئيس مركز نوآوري و كارآفريني دانشگاه شيراز بيان كرد : سومين دوره هاي خلاقيت، نوآوري و كارآفريني در قالب 64 ساعت و در سه بسته آموزشي ارائه خواهد شد.
خلاقيت و ايده پردازي ، تفكر و انديشه ورزي ، انضباط شخصي ، مديريت زمان ، ارتباط موثر ، جرات ورزي، تكنيك هاي خلاقيت، مباني ايده پردازي ميان و بين رشته اي ، آشنايي با اصول طراحي اتاق فكر ، حل مساله و تصميم گيري، آشنايي با كارگروهي وكارتيمي ، آشنايي با ارزيابي و مستند سازي ايده، تفكر طراحي، چرا و چگونگي كسب و كارهاي نوپا، استارت آپ ها و شتابدهده ها، آشنايي با انواع نوآوري ، آشنايي با اصول كسب و كار، آشنايي با بازاريابي و فروش و.... از مهمترين مباحثي است كه در سومين ''مدرسه نوكا '' ارائه مي گردد.
سومين دوره خلاقيت، نوآوري و كارآفريني ''مدرسه نوكا '' با همكاري مشترك دانشگاه شيراز و بنياد نخبگان استان فارس اجرا مي شود و در پايان به شركت كنندگان گواهي پايان دوره ارائه خواهد شد.

تاریخ: ۱۷:۳۶ - ۱۹/۰۹/۱۳۹۸   بازدید: ۸۰۰