شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۸

بزرگداشت روز جهاني شهرسازي

به همت سازمان نظام مهندسي ساختمان استان فارس و همكاري دانشكده هنر و معماري دانشگاه شيراز ، مقارن با هفته پژوهش مراسمي به مناسبت بزرگداشت روز جهاني شهرسازي درتالار كيمياي دانشكده هنر و معماري برگزار شد.
در اين مراسم كه با حضور مديران شهري و اعضاي شوراي اسلامي شهر شيراز ، اساتيد دانشگاه، دانشجويان ترتيب يافت، به مسائل مهم شهري و حقوق شهروندي پرداخته شد.
دكتر بذرگر ، رئيس دانشكده هنر و معماري با تشكر از سازمان نظام مهندسي به جهت اهميت دادن به اين موضوع بيان داشت: يكي ازمباحثي كه درسطح جهاني مطرح مي باشد حقوق شهروندي است.
وي افزود: در طول 50 سال گذشته طرح هاي متعدد در خصوص مباحث شهري در ايران مطرح شده است كه توسط گروه هاي مختلف برنامه ريزي و طراحي شده و در اختيار شهرداري ها قرار گرفته است.
دكتر بذرگر بيان كرد: امروزه با نگاهي اجمالي به وضعيت شهرها متوجه مي شويم كه طرح ها تا چه ميزان با معيارها و استانداردهاي جهاني منطبق است و اين جاي تامل دارد.
مهندس سيف زاده رئيس سازمان نظام مهندسي ساختمان فارس هم ضمن گرامي داشت روز شهرسازي ، موضوعــات محوري روز شهرسازي امسال را حق به شــهر، حقوق عمومي، نقش شهرسازان و موانع و چالش هاي پيش رو اعلام كرد .
وي افزود : از آغاز قرن نوزدهم تاكنون جوامع صنعتي به دنبال كشــف جوابي براي مشكلات شهري هستند .
رئيس سازمان نظام مهندسي ساختمان فارس بيان داشت : نقش شهرســازان در ايجاد يك جامعه ســالم و حل مشكلات شهري بسيار مهم است.
دكتر رضايي معاون عمراني استانداري فارس نيز در اين مراسم به نقش مهم شهرسازان در رويكردهاي اجتماعي يك جامعه پرداخت و افزود: امروزه ما نيازمند شــهروند مسئول هستيم و الگوي شهرسازي ما نيازمند اصلاحات جدي مي باشد.
در ادامه مهندس احمد سعيد نيا و دكتر ناصر براتي هريك با توجه به بيانيه جهاني روز شهرسازي در مورد مسايل شهري به مسائل تخصصي پرداختند.
در ادامه ، پنل تخصصي مديريت شهري و شهرسازي با حضور سخنرانان اصلي برنامه و مسئولين شهري برگزار شد.
   تاریخ: ۱۵:۲۳ - ۲۴/۰۹/۱۳۹۸   بازدید: ۳۴۷