دوشنبه ۱۶ تیر ۱۳۹۹

اختتاميه پنجمين يادواره بوي سيب حرم

اختتاميه پنجمين يادواره بوي سيب حرم ويژه دانشجويان، كاركنان و اساتيد دانشگاه هاي استان فارس در تالار حكمت دانشگاه شيراز برگزار شد.
در اين مراسم از برگزيدگان پنجمين يادواره بوي سيب حرم در هفت بخش عكاسي، شعر، متن عاشورايي، اپليكيشن، گرافيك، تايپوگرافي، تصوير سازي و پوستر با اهدا جوايز و لوح تقدير ، تجليل شد.
خانم فاطمه فرهادي، دبير اجرايي پنجمين يادواره بوي سيب حرم گفت: هدف از برگزاري اين مراسم ترويج فرهنگ ناب محمدي و عاشورايي در قالب هنر و ادب به دانشجويان، رسيدن به زبان گوياي هنري در يادآوري مناسبات و تبليغ واقعيت هاي مذهبي، تبديل كردن شعارهاي مذهبي به نشانه ها و الگوهاي هنري، توليد و نشر آثار هنري با مضامين مذهبي، انتقال واقعيت هاي مذهبي و ديني به نسل جوان و يادآوري آن به ديگر نسل ها از طريق مسابقات سوگواره ها و مسابقه هاي فرهنگي-هنري ، است.
وي ادامه داد : تلاش براي ايجاد تفكر در خصوص واقعه كربلا؛ بيان حماسه عاشورا و انتقال پيام آن ؛ بهره مندي از ظرفيت هاي واقعه كربلا در زمينه خلق آثار تجسمي ؛ استفاده از ظرفيت هاي دانشگاهي در گسترش فرهنگ و هنر عاشورايي ؛ تلاش براي زدودن خرافه از واقعه كربلا ؛ مطالعه فرهنگ ديني و به ويژه هنر تشيع و فراهم آوردن بستري مناسب براي ارايه توانمندي ها و كشف استعدادهاي هنري همسو ؛ از ديگر اهداف يادواره بوي سيب حرم به شمار مي رود.
خانم فرهادي گفت : از مجموع ۴۶۰ اثر ارسالي به دبيرخانه پنجمين يادواره بوي سيب حرم ۲۲ اثر برگزيده شد.
دبير اجرايي پنجمين يادواره بوي سيب حرم تصريح كرد: دانشجويان دانشگاه هاي استان فارس در هفت بخش عكاسي، شعر، متن عاشورايي، اپليكيشن، گرافيك، تايپوگرافي، تصوير سازي و پوستر آثار خود را به دبيرخانه پنجمين يادواره بوي سيب حرم ارسال كردند.
به گفته ي كارشناس امور هنري معاونت فرهنگي اجتماعي دانشگاه شيراز ؛ نخستين يادواره بوي سيب حرم در سال 1394 برگزار شد و هرساله استقبال از اين رويداد ادبي - هنري افزايش يافته است.
خانم فرهادي اظهار داشت :امسال رقابت در 6 بخش؛ عكاسي- گرافيك - شعر عاشورايي-متن عاشورايي - طراحي و ساخت اپليكيشن و نقاشي فرزندان دانشگاهي انجام شد و حدود 460 اثر به دبيرخانه راه يافت. حدود 260 اثر در بخش عكاسي، 92 اثر در بخش گرافيك ، 39 اثر در بخش شعر عاشورايي ،21 اثر در بخش متن عاشورايي،3 اثر در بخش اپليكيشن و 45 اثر در بخش نقاشي فرزندان دانشگاهي مي باشد .
گفتني است حدود 120 اثر از آثار شركت كنندگان و همچنين 10 اثر از آثار اعضاي هيأت علمي دانشگاه شيراز انتخاب و چاپ شد و در لابي تالار حكمت به صورت نمايشگاهي در معرض ديد عموم قرار گرفت.
سخنراني مسئولان فرهنگي دانشگاه ، پخش كليپ ،اجراي تئاتر نقالي ، ني نوازي و دف نوازي ، نمايشگاه آثار با موضوع محرم از ديگر بخش هاي پنجمين يادواره بوي سيب حرم در دانشگاه شيراز بود.
   تاریخ: ۰۸:۴۲ - ۳۰/۰۹/۱۳۹۸   بازدید: ۵۰۰