جمعه ۹ اسفند ۱۳۹۸

برگزاري جشنواره بازي هاي رايانه اي در دانشگاه شيراز

چهارمين دوره جشنواره بازي هاي رايانه اي، محيطي و فكري در دانشگاه شيراز در حال برگزاري است.
مهندس علي رحيمي، دبير اجرايي اين جشنواره در در نشست خبري چهارمين دوره جشنواره بازي هاي رايانه اي، محيطي و فكري گفت: اين مسابقات هم اكنون در حال برگزاري است و از 17 آذر ماه آغاز شده و تا 5 دي ماه ادامه دارد.
دبير اجرايي چهارمين دوره جشنواره بازي هاي رايانه اي، محيطي و فكري با اشاره به اينكه اين مسابقات در سايت اختصاصي جشنواره ligaofficial.ir به طور زنده پخش مي شود، اظهارداشت: مدارس سطح شيراز در اين جشنواره حضور خواهند داشت و دانش آموزان به بازي مي پردازند.
مهندس رحيمي گفت : در چهارمين جشنواره بازي هاي رايانه اي شيراز ۲۰ رشته در دسترس علاقه مندان قرار گرفته كه تا به حال چنين اتفافي در ايران رخ نداده است و همين امر باعث شده تا علاقه مندان زيادي در جشنواره شركت كنند.
مهندس امير محمدي، ديگر دبير اجرايي جشنواره هم ، با اشاره به اينكه از جديدترين و به روز ترين كنسول ها و تجهيزات بازي ها در اين مسابقات استفاده خواهد شد، اظهار داشت: مسابقات بازي هاي نوستالژي تا تكنولوژي در اين جشنواره انجام مي شود.
دبير اجرايي چهارمين دوره جشنواره بازي هاي رايانه اي، محيطي و فكري با اشاره به اينكه مسابقات پرهيجان بازهاي رايانه اي در 20 رشته با اهداي جوايز نقدي و غيرنقدي همراه خواهد بود، تاكيد كرد: شركت هاي بازي ساز بومي با ارائه بازي هاي ايراني در جشنواره شركت مي كنند.
وي با اشاره به اينكه اين جشنواره با گزارش زنده در سالن مسابقات برگزار مي شود، افزود: سالن مسابقات در پرديس ارم دانشگاه شيراز مستقر شده و مسابقات عصرها از ساعت 15 تا 22 برگزار مي شود.
مهندس محمدي با اشاره به اينكه عموم مي توانند در بازي ها شركت كنند، افزود: علاقه مندان مي توانند در سايت جشنواره براي مسابقاتي كه هنوز باز هست، ثبت نام كنند.
وي با اشاره به اينكه حاميان برنامه دانشگاه شيراز، شهرداري شيراز، آموزش و پرورش فارس، اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي فارس ، موسسه آموزش عالي زند و شركت MSI هستند، تاكيد كرد: بازي هاي فكري و محيطي در كنار بازي هاي يارانه اي برگزار مي شود كه بازهاي داليز، اوتلو و ساير بازي هاي روميزي هستند.
دكتر تشخوريان ، مدير روابط عمومي و حوزه رياست دانشگاه شيراز در جمع خبرنگاران گفت: همكاري سازمان هاي مختلف در سطح شهر شيراز از جمله شهرداري شيراز سبب شد تا چهارمين جشنواره بازي هاي رايانه اي نسبت به دوره هاي پيشين خود عملكرد بهتري داشته باشد.
وي ادامه داد : فراهم كردن بستر مناسب جهت تفريح و سرگرمي دانش آموزان و دانشجويان، تقويت روحيه نشاط و سرزنده شدن محيط دانشگاه با محيطي شاد و پرانرژي، ارائه تصوير متفاوت از دانشگاه شيراز براي دانش آموزان جهت ورود بهتر به دانشگاه، تغيير ديدگاه مردم و مسئولين نسبت به بازي هاي رايانه اي به عنوان يك صنعت درآمدزا، سازماندهي و ساختاردهي بازي ها با تاسيس ليگ بازي هاي رايانه اي، ايجاد استارتاپ هاي حوزه بازي و استعداديابي و حمايت از بازي بازها از اهداف اين جشنواره به شمار مي رود.
دكتر تشخوريان خاطر نشان كرد : برگزاري اين رويداد با حركت و تلاش دانشجويان همراه بوده و اين دانشجويان بودند كه اين رويداد را به سرانجام رسانند. آقايان رحيمي و محمدي، دبيران چهارمين جشنواره بازي هاي رايانه اي شيراز با صرف وقت بسيار زيادي، كارهاي جشنواره را مديريت كردند كه نتيجه اين تلاش ها سبب شد تا افراد زيادي به جشنواره مراجعه كنند و سطح رضايت مندي از جشنواره نسبت به سال هاي پيش چندين برابر باشد.
دكتر فرشاد خون جوش، مدير مركز فناوري اطلاعات و ارتباطات دانشگاه شيراز و دبير علمي چهارمين جشنواره بازي هاي رايانه اي شيراز هم در جمع خبرنگارن به بيان اهميت صنعت بازي سازي پرداخت.
وي اظهار داشت : بحث بازي هاي رايانه اي به يك محور اساسي در حوزه هاي مختلف تبديل شده است و ديگر به تفريح و سرگرمي خلاصه نمي شود. اين بازي ها مي توانند در سطوح مختلف ايجاد نشاط كنند و به يك ابزار مهم در بخش هاي گوناگون تبديل شده اند. حتي بازي هاي رايانه اي موفق شده اند در المپيك ورود كنند كه نشان دهنده اهميت والاي اين صنعت است.
دكتر خون جوش بيان كرد : به نظر من اين بازي ها يكي از مولفه هاي اساسي هر جامعه در حوزه علمي فرهنگي هستند. در همين راستا با توجه به رسالت دانشگاه شيراز و جديت دانشجويان، از چندين سال پيش جشنواره بازي هاي رايانه اي فكري و محيطي در دانشگاه شروع به كار كرد و در حال حاضر اين چهارمين دوره اين رويداد است.
وي در خصوص چهارمين جشنواره بازي هاي رايانه اي شيراز خاطر نشان كرد:نكته جالب اين رويداد اين است كه تمامي كارها از طرف تيم هاي دانشجويي صورت مي گيرد و ما صرفا حمايت كننده هستيم. از اوايل سال، برنامه ريزي اين كار شروع شد. در صورت حضور ساير ارگان ها قطعا مي توان هزينه هاي انساني و مالي را كاهش داد و اين فشار از روي دوش دانشجويان برداشته شود. قطعا در چنين اتفاقات مثبتي بايد همه فعاليت داشته باشند. البته ارگان هايي هم كنار ما بودند كه بدون كمك آن ها مسير براي ما سخت مي شد. دكتر گشتاسبي معاون فرهنگي شهرداري شيراز، دكتر مخبري رياست دانشگاه زند، شركت شهر فافا و در نهايت شركت MSI و آقاي پيله چي كمك هاي فوق العاده اي به ما كردند و سبب شدند تا دوره چهارم پيشرفت هاي زيادي داشته باشد.
استاد دانشكده مهندسي برق و كامپيوتر دانشگاه شيراز تاكيد كرد :صنعت بازي يك تيغ دو لبه است. هم مي توان به نادرستي از آن استفاده كرد هم مي توان استفاده علمي و فرهنگي از آن داشت. در همين راستا برگزاري چنين جشنواره هايي واقعا مهم است و باعث ايجاد انگيزه مي شود تا شركت هايي كه در اين حوزه فعاليت دارند بتوانند در اين محيط ها خودشان را معرفي كنند. بنابراين استفاده درست از بازي هاي رايانه اي هدف اصلي ما است.
دكتر حفيظي، مدير فرهنگي دانشگاه شيراز هم در اين نشست خبري ، اظهار داشت : دانشگاه شيراز برنامه ريزي خاصي را براي ايجاد شور و نشاط دانشجويي انجام داده و با همين هدف از برپايي چنين رويدادهايي حمايت مي نمايد.
وي افزود : در واقع برگزاري جشنواره ها ، مانند موتور محرك ايجاد انگيزه در بين دانشجويان عمل مي كند و به همين دليل جشنواره هاي متعدد مانند رويش (ويژه كانون هاي فرهنگي، هنري، اجتماعي ) ، حركت (انجمن هاي علمي-دانشجويي) و ... در دانشگاه شيراز برگزار مي شود.
دكتر حفيظي اظهار اميدواري كرد : اجراي چهارمين دوره جشنواره بازي هاي رايانه اي، محيطي و فكري سبب هدايت دانشجويان به سمت توليد محتوا و ايجاد كسب و كارهاي نوين و استارت آپ ها شود.
در ادامه خبرنگاران سوالات خود را مطرح كردند و مسئولان دانشگاه و دبيران جشنواره به آنها پاسخ دادند.
   تاریخ: ۰۸:۴۲ - ۳۰/۰۹/۱۳۹۸   بازدید: ۲۲۵