دوشنبه ۱۶ تیر ۱۳۹۹

برگزاري آزمون جامع تخصصي دانشكده دامپزشكي

آزمون جامع تخصصي دانشكده دامپزشكي به مدت 2 روز در 11 رشته تخصصي با شركت 30 نفر از دانشجويان مقطع دكتري تخصصي PH.D و رزيدنسي در محل سالن امتحانات دانشكده دامپزشكي برگزار شد.
امتحانات توسط بخش هاي تخصصي و هماهنگي مديريت دانشكده در رشته هاي رزيدنسي شامل: مامايي وبيماري هاي توليد مثل، فن آوري وتوليد مثل ،بيماري هاي داخلي دام هاي بزرگ، بيماري هاي دام هاي كوچك ، جراحي، بيهوشي ومراقبت هاي دامپزشكي، بيوشيمي، باكتري، بيوتكنولوژي ، بهداشت و بيماري هاي طيور،بهداشت وخوراك دام برگزار شد.
در اين آزمون از داوران خارجي : دكتر مرتضي آقاميري از دانشگاه كرمان ( مامايي و بيماري هاي توليد مثل) ؛ دكتر حاجي كلايي از دانشگاه شهيد چمران اهواز ( بيماري هاي داخلي دام هاي بزرگ) ؛ دكتر مصلي نژاد از دانشگاه شهيد چمران اهواز(بيماري هاي داخلي دام هاي كوچك)؛ دكتر سرچاهي از دانشگاه فردوسي مشهد ( بيماري هاي داخلي دام هاي كوچك ) ؛ دكتر قلعه گلاب از موسسه واكسن و سرم سازي رازي شيراز( بيماريهاي طيور) ؛ دكتر قمصري(رشته جراحي و نماينده وزارت علوم ) ؛ دكتر خادمي از دانشگاه علوم پزشكي شيراز (رشته بيهوشي) و دكتر مصطفي پور از دانشگاه علوم پزشكي شيراز (رشته بيوشيمي ) دعوت به عمل آمد.
   تاریخ: ۱۰:۰۰ - ۳۰/۰۹/۱۳۹۸   بازدید: ۳۰۰