شنبه ۱۶ فروردین ۱۳۹۹

فارس، استان برتر كشور در پژوهش و فناوري

آيين تجليل از پژوهشگران و فناوران برتر كشور، با حضور دكتر منصور غلامي وزير علوم، تحقيقات و فناوري، دكتر سورنا ستاري معاون علمي رئيس جمهور، دكتر مسعود برومند معاون پژوهش و فناوري وزير علوم و جمعي از رؤساي دانشگاه ها، مراكز پژوهشي، پارك هاي علم و فناوري و پژوهشگران در نمايشگاه بين المللي تهران برگزار و از ۲۳ پژوهشگر و فناور برتر كشور تجليل به عمل آمد.
در اين مراسم از دكتر حميد نادگران، رئيس دانشگاه شيراز و دكتر عنايت اله رحيمي، استاندار فارس به عنوان حاميان برگزيده پژوهش و فناوري ، تجليل و قدرداني شد.
دكتر نادگران در حاشيه آيين تجليل از پژوهشگران و فناوران برتر كشور گفت: درخشش و برتري پژوهش فارش در نتيجه تلاش و همكاري دانشگاهيان ، بويژه اساتيد توانمند دانشگاه شيراز و دانشگاه علوم پزشكي شيراز است.
وي افزود : هم اكنون تعامل و همكاري دانشگاه ها ، پارك علم و فناوري استان، بنياد نخبگان فارس ، استانداري و دستگاه هاي اجرايي بي نظير است.
استاندار فارس هم با اشاره به اينكه ايجاد و تقويت تعامل ميان دستگاه هاي اجرايي، صنعت و بخش خصوصي با دانشگاه ها از برنامه هاي اساسي دولت در استان فارس بوده است، عنوان كرد: ارزيابي انجام شده در سطح ملي نشان داد توفيقات ارزشمندي در تحقق اين هدف به دست آمده است.
وي افزود: بيش از ۳۱ مورد حمايت از طرح هاي پژوهشي، حمايت از ۳۶۵ شركت دانش بنيان و بيش از ۵۷۰ مورد اقدامات فناورانه از جمله مواردي است كه در راستاي توجه به موضوع پژوهش در استان فارس انجام شده است.
دكتر رحيمي ادامه داد: با توجه به شاخص هاي متعدد استان فارس با فاصله بسيار زياد از ساير استان ها پيشي گرفت و موفق به كسب مقام برتر پژوهش و فناوري در كشور شد كه اين موفقيت نتيجه تلاش مجموعه هاي پژوهشي و دانشگاهي و بخش هاي مرتبط با آنهاست.
   تاریخ: ۱۰:۰۰ - ۳۰/۰۹/۱۳۹۸   بازدید: ۶۶۵