دوشنبه ۱۶ تیر ۱۳۹۹

مراسم توديع و معارفه مدير امور آموزشي دانشگاه شيراز

در مراسمي با حضور جمعي از اعضاي هيات رئيسه و اساتيد دانشگاه شيراز ، از دكتر فرشيد عبدالهي تقدير و دكتر عباس عباسي به عنوان مدير جديد امور آموزشي دانشگاه شيراز معرفي شد.
در اين مراسم ، دكتر فرشيد عبدالهي، مدير پيشين امور آموزشي دانشگاه شيراز به بيان مهمترين اقدامات انجام شده در 2 سال گذشته پرداخت.
دكتر عباس عباسي هم اظهار داشت : اقدامات موثر و مثبت قبلي، با تاكيد بر تكريم ارباب رجوع دنبال مي شود.
دكتر ستايش ، معاون اداري مالي دانشگاه شيراز در مراسم توديع و معارفه مدير امور آموزشي ، بر چابك سازي مجموعه و تفويض و واگذاري اختيارات هرچه بيش تر به دانشكده ها و گروه هاي آموزشي و نظارت مستمر بر عملكرد آن ها؛ تاكيد كرد.
دكتر افشاري فر، معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه شيراز نيز رعايت دقيق مقررات و آيين نامه هاي آموزشي با همكاري دانشكده ها؛ همكاري و همفكري با حوزه ي تحصيلات تكميلي دانشگاه در جهت پيشرفت امور آموزشي؛ استفاده ي بهينه از توان تمامي كاركنان امور آموزشي در جهت پيشرفت و بهبود امور آموزشي را از مهم ترين وظايف دكتر عباسي به عنوان مدير امور آموزشي دانشگاه شيراز برشمرد.
در انتهاي مراسم از دكتر فرشيد عبدالهي، با اهداي لوح و هدايا تقدير به عمل آمد.
   تاریخ: ۱۵:۴۱ - ۳۰/۰۹/۱۳۹۸   بازدید: ۸۵۰