دوشنبه ۱۶ تیر ۱۳۹۹

درخشش تيم دانشجويي دانشگاه شيراز در مسابقه پتروتست

تيم دانشجويي دانشگاه شيراز مقام دوم مسابقه پتروتست را كسب كرد.
تيم دانشگاه شيراز به سرپرستي دكتر اسكروچي، عضو هيات علمي دانشكده مهندسي، نفت و گاز، از ميان ده تيم از دانشگاه هاي تهران، شريف، سهند تبريز ، صنعت نفت و خوارزمي موفق شد پس از دانشگاه تهران مقام دوم اين مسابقات را از آن خود كند.
رويداد دانشجويي استارت آپي '' پتروتست '' به مدت پنج روز و به همت معاونت مهندسي، پژوهش و فناوري وزارت نفت و با هدف رشد استعدادهاي جوان و پوياي كشور، آذرماه امسال در پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد.
اين رويداد با همكاري پژوهشگاه صنعت نفت، دانشگاه صنعتي شريف (گروه المپياد مهندسي نفت) و شتاب دهنده آما، براي نخستين بار در سطح وزارت نفت برگزار گرديد.
در اين رويداد علاوه بر چالش هاي حوزه هاي مهندسي نفت، مهندسي شيمي و زمين شناسي، ارائه نيازمندي هاي نوآورانه حوزه هاي حقوق نفت و اقتصاد انرژي نيز مدنظر قرار گرفت.
   تاریخ: ۱۶:۰۰ - ۳۰/۰۹/۱۳۹۸   بازدید: ۶۷۶