دوشنبه ۱۶ تیر ۱۳۹۹

امضاي تفاهم نامه همكاري علمي ميان دانشگاه شيراز و دانشگاه روستوك (Rostock) آلمان

تفاهم نامه همكاري علمي پژوهشي ميان دانشگاه شيراز و دانشگاه روستوك (Rostock) آلمان توسط روساي دو دانشگاه به امضا رسيد.
دكترمحمد صابر خاقاني نژاد ، رئيس مركز همكاري هاي علمي و بين المللي دانشگاه شيراز با اعلام اين خبر گفت: تفاهم نامه همكاري با محوريت تبادل استاد و دانشجو ، برگزاري دوره هاي مشترك آموزشي و پژوهشي ، دوره هاي كوتاه مدت آموزش زبان فارسي، آموزش مجازي (الكترونيكي) ، راه هاي ارتقاي توان علمي و آموزشي و انجام فعاليت هاي پژوهشي مشترك منعقد شد.
قرارداد جديد با دانشگاه روستوك آلمان با پيگيري دكتر بهرام همتي نژاد، عضو هيات علمي بخش شيمي دانشگاه شيراز صورت گرفته و در گام نخست دانشكده هاي علوم پايه دو دانشگاه همكاري مشترك را آغاز مي كنند.
دكتر خاقاني نژاد تصريح كرد : اين قرارداد، پانزدهمين قرارداد علمي مشترك بين دانشگاه شيراز و دانشگاه هاي كشور آلمان به شمار مي رود.
مدير مركز همكاري هاي علمي بين المللي دانشگاه شيراز بيان داشت: همكاري بين المللي ميان دانشگاه هاي ايران و كشور هاي مختلف براي توسعه و رشد علمي در دستور كار وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري است و هم اكنون دانشگاه شيراز با 66 دانشگاه خارجي ، تفاهم نامه همكاري علمي پژوهشي مشترك دارد .

تاریخ: ۱۶:۰۱ - ۳۰/۰۹/۱۳۹۸   بازدید: ۹۴۶