شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۸

برگزاري كارگاه اسطوره‌شناسي و نشست تخصصي «بازنمود اسطوره در شاهنامه‌ي فردوسي»

كارگاه اسطوره شناسي (با تأكيد بر اساطير ايران) و نشست تخصصي «بازنمود اسطوره در شاهنامه ي فردوسي»، با سخنراني پروفسور ژاله آموزگار، به همت مركز پژوهش هاي زبان و ادبيات فارسي دانشگاه شيراز، برگزار شد.
در اين برنامه ها كه با حضور جمعي از اساتيد، دانشجويان و دوستداران حوزه ي اسطوره شناسي ترتيب يافت؛ نخست دكتر زهرا رياحي زمين، مدير مركز پژوهش هاي زبان و ادبيات فارسي دانشگاه شيراز، به معرفي و بيان فعاليت هاي اين مركز پرداخت و در ادامه، دكتر ژاله آموزگار، استاد بازنشسته ي فرهنگ و زبان هاي باستان دانشگاه تهران، سخنراني كرد. شاهنامه خواني دكتر رضايي دشت ارژنه، عضو هيات علمي دانشگاه شيراز و پخش فيلمي از شاهنامه فردوسي از ديگر برنامه هاي اين نشست بود.
گفتني ست، دكتر ژاله آموزگار، به گفته ي بسياري از ايران پژوهان و محققان حوزه ي باستان شناسي، پيشاهنگ مطالعات ايران باستان به ويژه بازشناسي متون پهلوي و اساطير ايراني و ادبيات زردشتي بوده و آثار تأليفي و تحقيقي ايشان ره گشاي محققان و پژوهشگران مطالعات ايران باستان و اسطوره شناسي است. ايشان هم اكنون عضو فرهنگستان زبان و ادب فارسي است.
   تاریخ: ۱۵:۱۲ - ۰۲/۱۰/۱۳۹۸   بازدید: ۴۰۱